Ingezonden persbericht


Sisteer integreert Highdeal's oplossing voor prijsstelling in haar productaanbod voor telecomproviders

Toonaangevende MVNO's tekenen voor Sisteer met geïntegreerde oplossing van Highdeal

Parijs, Frankrijk, 17 januari 2008 - Sisteer, de expert aanbieder en integrator van tariefstellings- en factureringsservices voor vaste en mobiele telecommunicatie, heeft gekozen voor Highdeal's software suite voor de integratie van haar eigen 'eBilling' oplossing. Deze samenwerking is al zeer succesvol gebleken, nu de toonaangevende MVNO Virgin Mobile voor de totaaloplossing heeft gekozen.

Virgin Mobile heeft nu voor abonnementhouders een compleet, flexibel en robuust factureringsplatform van Sisteer, met de prijsstellingoplossingen van Highdeal.

In 2006 bundelden Highdeal en Sisteer hun krachten voor de productie van softwaretoepassingen voor Sisteer's prijs- en tariefstellingsengine, waarmee het bereik van beider portfolio's werd vergroot. Dankzij deze samenwerking heeft Sisteer een uniek factureringsplatform kunnen creëren, dat zich kenmerkt door flexibiliteit voor vaste (ook VoIP) en mobiele service providers, die op hun beurt hun aanbod beter kunnen beheren.

De samenwerking tussen Highdeal en Sisteer begon al in 2003 toen zij gezamenlijk ingingen op de aanbesteding van The Phone House in Frankrijk. Toen Sisteer in 2002 werd opgericht, stond Highdeal al bovenaan de lijst als ideale partner bij de ontwikkeling van het bedrijf. Sisteer zocht naar een scherp geprijsde, maar zeer flexibele en overzichtelijke factureringsoplossing. Meteen kwam naar voren dat Highdeal Transactive(TM) de beste keuze zou zijn. Tot op de dag van vandaag werken de bedrijven samen aan innovatieve oplossingen voor bijvoorbeeld mediation, resource management (voor SIM-kaarten), roaming en CRM.

"Dankzij Highdeal hebben wij de breedte van ons aanbod zeer kunnen uitbreiden en kunnen wij nu een omvangrijke en duurzame oplossing leveren aan aanbieders van zowel vaste als mobiele telefonie," stelt Alain Bureau, CEO van Sisteer. "Wij maken gebruik van Highdeal bij een grote diversiteit aan klanten en zijn iedere keer weer zeer te spreken over de geweldige prestaties en flexibiliteit in gebruik. Op dit moment werken we aan de ontwikkeling van ons huidige aanbod voor vaste telefonie en convergentieservices. Door de oneindige toepassingsmogelijkheden van Highdeal's real-time toepassingen, kunnen we onze huidige en toekomstige klanten binnenkort een nog breder aanbod leveren, wat uiteraard voor iedereen alleen maar voordelen kent."

About Sisteer
Sisteer provides an end-to-end BSS solution for multi-operators such as mobile or fixed network operators, MVNO, ISP, VoIP and IPTV providers. The BSS solution is a suite of flexible and scalable applications and functions including all aspects of customer lifecycle management, provisioning, resource management, mediation, convergent rating and billing, roaming agreement management, etc... Sisteer is a leader company in MVNO French market to provide exploitation solutions for Telecom information system. For more information: www.sisteer.com

Press Contact for Sisteer
Saiya Lu
+33 1 70 95 51 14
slucotrelle@sisteer.com

Over Highdeal
Highdeal is 's werelds grootste aanbieder van oplossingen voor prijs- en tariefstelling. Door het leveren van heldere prijs- en pakketflexibiliteit gecombineerd met real-time management van transacties, lost Highdeal het factureringsprobleem in de wereld van de multiservices op. De Yankee Group heeft Highdeal aangemerkt als de snelst groeiende facturerings- en tariefstellingsontwikkelaar, uitgaand van het aantal aangekondigde klanten. Met meer dan 180 implementaties in ruim 50 landen, vertrouwen service providers wereldwijd op Highdeal. Bezoek voor meer informatie www.highdeal.com.

Perscontact
Jan Robijns
Open2Europe
+33 1 55 02 14 69
j.robijns@open2europe.com