T-Mobile voert snelheid mobiel internet op.

17/01/2008 14:34



T-Mobile




- HSDPA-snelheid wordt verdubbeld naar 3,6 Mb per seconde.
- Mobiel internet op UMTS-snelheid al beschikbaar vanaf 16,39 euro excl. BTW per maand.
- Klanten weten altijd vooraf wat ze betalen: mobiel internetten kost hen nooit meer dan het vaste maandbedrag.

T-Mobile vernieuwt haar portfolio voor mobiel internet. De snelheid van alle web'n'walk abonnementen wordt minimaal verdubbeld en sluit nu beter aan bij het groeiende mobiel internetgebruik. De snelheid kan zelfs oplopen tot 3,6 Mb per seconde. Vanaf 16,39 euro excl. BTW per maand kan men al gebruikmaken van mobiel breedband internet.

Pim van der Feltz, Directeur Marketing T-Mobile Netherlands: "We staan aan de vooravond van de echte doorbraak van mobiel internet en het duurt niet lang voordat het voor het grote publiek net zo gewoon wordt als mobiel bellen. Hiermee ontstaat voor klanten de behoefte om te kunnen kiezen uit andere combinaties van snelheid en prijs. Bovendien is het voor hen belangrijk dat zij vooraf duidelijkheid hebben over de kosten die zij per maand aan mobiel internetgebruik kwijt zullen zijn. Met een web'n'walk abonnement hoeft men zich geen zorgen te maken dat je als klant meer betaalt dan het vaste bedrag per maand."

Dubbel zo snel
De snelheden van alle web 'n'walk abonnementen zijn minimaal twee keer verhoogd. De download snelheid van het basispakket Pocket Internet Totaal (PIT) verdubbelt van 64 kb/s naar 128kb/s. Pocket Internet Totaal Plus wordt ook sneller en gaat van 192kb/s naar 384 kb/s. Hiermee wordt mobiel internetten op UMTS-snelheid al mogelijk voor 16,39 euro excl. BTW per maand. Ook de andere abonnementen voor mobiel internet op de laptop versnellen: het abonnement Internet Totaal versnelt van 384 naar 1024 kb/s en Internet Totaal Plus gaat van 1.8 Mb/s naar maar liefst 3,6 Mb/s.

Om het gebruik van mobiel internet nu nog aantrekkelijker te maken, biedt T-Mobile de nieuwe snelheden nu aan voor een laag tarief. In plaats van 41,60 euro excl. BTW betalen nieuwe klanten nu als promotie voor Internet Totaal het voordelige tarief van 29,95 euro excl. BTW per maand gedurende de gehele contractsperiode. Nieuwe klanten van Internet Totaal Plus betalen nu gedurende de volledige contractsperiode maandelijks 58,40 euro excl. BTW in plaats van 69,95 euro excl. BTW.

Web'n'walk
In september 2005 introduceerde T-Mobile als eerste provider in Nederland, onbeperkte toegang tot e-mail en internet op de mobiele telefoon (web'n'walk) tegen een vast laag bedrag van 9,50 euro incl. BTW per maand. Daarnaast biedt T-Mobile al vanaf 2006 een serie flatfee abonnementen voor mobiel breedband internetgebruik op laptops. Op dit moment maken meer dan 120.000 abonnees gebruik van web'n'walk. T-Mobile verwacht dat die groei verder zal doorzetten door blijvend in de techniek en toepassingen te investeren.

Een volledig overzicht van de web'n'walk prijzen kunt u opvragen via pers@t-mobile.nl.





http://www.t-mobile.nl