Gemeente Nederbetuwe


* Bekendmakingen

Neder-Betuwe in top 200

17 jan 2008
Onze website staat op plaats 197 in de ranglijst voor gemeenten. Dit blijkt uit de nieuwe lijst van de monitor van Overheid heeft Antwoord©.

De monitor is een instrument waarmee Overheid heeft Antwoord© de voortgang van digitale dienstverlening volgt bij alle 443 gemeenten in ons land. Elke maand vergelijkt de organisatie de prestaties en brengt deze in een ranglijst in beeld. Vorig jaar stonden wij nog op plaats 248. De stijging naar positie 197 is een hele mooie prestatie, waarvoor hard gewerkt is.

Bekendmakingen

De uitbreiding van de digitale dienstverlening zorgt voor de top 200 positie. Een voorbeeld hiervan is een overzicht van alle bekendmakingen op de website. Deze bekendmakingen kunt u met een zoekmachine doorzoeken en u kunt zich abonneren op de bekendmakingen. U bepaalt dan zelf welke bekendmakingen uit welke kern van de gemeente u wekelijks per e-mail wilt ontvangen.
Zie: Bekendmakingen ontvangen via e-mail.

Ontwikkeling

Zoals u ziet, zitten wij niet stil: onze digitale dienstverlening is en blijft volop in ontwikkeling.

Meer informatie monitor

www.advies.overheid.nl/continu/gemeente

Gemeente Neder-Betuwe | Burgemeester Lodderstraat 20 | 4043KM Opheusden | info@nederbetuwe.nl | www.nederbetuwe.nl | © gemeente Neder-Betuwe