Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 8 januari 2008 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering
dd. 18 december 2007

2. BEZ-HZ Nieuwe aanschrijving geluid inzake D'n 1. de dwangsomaanschrijving bij brief van 12-10-2007 Akkoord. Toel. geheel intrekken; 2. de dwangsomprocedure onder het regime van het per
1-1-2008 van kracht geworden activiteitenbesluit voortzetten door opnieuw een preventieve last onder dwangsom op te leggen met een hogere dwangsom per constatering en een hoger maximum te verbeuren bedrag;
3. op grond van 2.20 lid 5 van het Activiteitenbesluit maatwerkvoorschriften stellen tav de technische voorzieningen die in de inrichting moeten worden aangebracht en gedragsregels die in de inrichting moeten worden nageleefd;
4. akkoord gaan met concept-besluit.

3. PBZ-BW Uitbreiden woning/herbouw In principe medewerking verlenen via vrijstelling ogv art. Akkoord. bedrijfskeuken Lieshoutseweg 34. 19, lid 3 WRO. 4. PBZ-BW Opheffing gemeenschappelijke regeling De raad voorstellen: Akkoord. Hypotheekfonds Noordbrabantse 1. in te stemmen met de opheffing van de Gemeenten. "Gemeenschappelijke Regeling Hypotheekfonds Noord-Brabantse Gemeenten"met inachtneming van de volgende voorwaarden:
- NV Bouwfonds Nederlandse Gemeenten c.q. haar rechtsopvolger vrijwaart deelnemende gemeenten van alle aanspraken die direct of indirect nog mochten opkomen ter uitvoering van de overnameovereenkomst d.d. 22- 12-1995;

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 8 januari 2008 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
- Het DB van het HNG draagt er zorg voor dat voordat de opheffing van de gemeenschappelijke regeling kan worden geëffectueerd met NV Bouwfonds Nederlandse Gemeenten c.q. het HNG vrijwaren en dat belangen veilig gesteld worden;
- De opheffing van de gemeenschappelijke regeling zal niet eerder plaatsvinden dan nadat de gemeenten die nog aanspraken ontlenen aan de depotconstructie tussen HNG, Bouwfonds en BNG allemaal hebben ingestemd met een nieuwe depotconstructie tussen de resp. gemeente en de BNG, met gelijkblijvende materiële voorziening/inhoud; 2. de kosten die verbonden zijn aan de opheffing van de gemeenschappelijke regeling HNG te dekken uit de reguliere begroting.
5. BEZ-HZ Dwangsombeschikking en verbeurde 1.afzien van innen verbeurde dwangsom; Akkoord. dwangsom Populierenlaan 13. 2. intrekken dwangsombeschikking; 3. intrekkingsbesluit aan dhr. Wuijtenberg toesturen.


6. OSZ-FIN Verzoeken/claims dhr. Van Vessem en Verzoek tot betaling aan gebruikers van een (evenredig) Akkoord. dhr. Raaijmakers inzake bestemming deel van de opbrengst uit verkoop van Obragas afwijzen. Obragasgelden.

7. OSZ-FIN Goedkeuring programmabegroting 2008. Kennisnemen van de goedkeuring van de Akkoord. begrotingsstukken 2008 en dit ter kennisname voorleggen aan de raad.
8. PBZ-BW Principeverzoek voor de bouw van een Geen medewerking verlenen aan principe-verzoek. Akkoord. woning aan de Hoge Vonderstraat 43.
9. PBZ-WIZ Subsidieverzoeken Halt 2007 en 2008. Instemmen met een structurele verhoging van het Akkoord. subsidie 2008 voor Halt met 1.655,-- en deze verhoging meenemen in de eerste Berap 2008.
10. SLZ Planmatig onderhoud gemeentehuis. Besluiten opdracht te verstrekken aan aannemingsbedrijf Akkoord. Nico de Bont voor het uitvoeren van het bouwkundig onderhoud aan het monumentdeel van het gemeentehuis.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 8 januari 2008 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Hierbij volstaan met het besluit, derhalve het achterwege laten van het uitwerken van een schriftelijke toestemming.
11. SLZ-EVO Vervallen van de Wet op de 1. kennisnemen van het vervallen van de Wet op de Akkoord. Openluchtrecreatie per 1-1-2008. Openluchtrecreatie per 1-1-2008; 2. het vigerende bestemmingsplan Buitengebied laten gelden als toetsingskader voor nieuwe aanvragen tot het moment waarop het nieuwe kampeer- en accommodatiebeleid is vastgesteld; 3. het kampeerseizoen voor kleinschalige kampeerterreinen handhaven van 15 maart t/m 31 oktober in afwachting van het nieuwe kampeer- en accommodatiebeleid; 4. het aantal kampeerplaatsen voor kleinschalige kampeerterreinen handhaven op 15 plaatsen in afwachting van het nieuwe kampeer- en accommodatiebeleid.