Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 17 januari 2008

Sybilla Dekker lid Raad van Aanbeveling PROVADA

Sybilla Dekker, voormalig minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, is toegetreden als lid van de Raad van Aanbeveling van de PROVADA. In deze rol treedt zij op als verwijzer of intermediair naar de overheid en andere belanghebbende organisaties op het terrein van bouw, ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en klimaat.

PROVADA is zeer verheugd met de toetreding van Sybilla Dekker tot de Raad van Aanbeveling. John Kerkhoven, Commercieel Directeur: "Wij zijn ervan overtuigd dat de ervaring en expertise van Sybilla Dekker een buitengewoon waardevolle aanvulling zijn voor PROVADA, het landelijke platform voor de vastgoedbranche."

De Raad van Aanbeveling adviseert de PROVADA-organisatie vanuit verschillende expertisegebieden en heeft het doel de beurs inhoudelijk verder te verdiepen. De andere leden van de Raad van Aanbeveling zijn: Foppe Kooistra - Directeur Fortis Vastgoed Ontwikkeling, Cees van Bemmel - Directie voorzitter Van Wijnen Groep, Cor van Zadelhoff - oprichter DTZ Zadelhoff, Peter Keur - Directie voorzitter FGH Bank, Reinout Overbeek - Algemeen directeur SNS Property Finance Nederland en Bertus Pijper - Senior advisor PROVADA en voormalig Directie voorzitter Bouwfonds Property Finance.

Sybilla Dekker is van mei 2003 tot september 2006 minister van VROM geweest en vervult momenteel een aantal bestuurs- en commissariaatfuncties. Zo is zij voorzitter van het Diabetes Fonds, voorzitter van de Strategische Adviesraad Bouw en Ondergrond TNO, voorzitter van de Antilliaanse MedeFinancieringsorganisatie, lid van de Raad van Commissarissen BNG (Bank van Nederlandse Gemeenten), lid van de Raad van Commissarissen van advies- en ingenieursbureau DHV en voorzitter van het Ambassadeursnetwerk Het Glazen Plafond 2007/2008.

Einde Bericht