Ingezonden persbericht


NIEUWS

PERSBERICHT

Utrecht, woensdag 2 januari 2008

Tech Data/Azlan Partner Event 2008

Op donderdag 17 januari 2008 openen Tech Data en Azlan wederom haar deuren voor de 14e editie van het Tech Data/Azlan Partner Event. Het Partner Event is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ruim 70 vooraanstaande ICT leveranciers en ruim 2200 resellers elkaar ontmoeten. In ons land is het Partner Event hiermee de enige ICT beurs met een unieke opzet, vol informatie en entertainment.

Tech Data en Azlan willen nadrukkelijk onderstrepen dat het thema Road 2 Success tijdens het Partner Event 2008 centraal staat. Het thema Road 2 Success zal als "rode draad" van door het hele event, van entertainment tot aankleding en van uitnodiging tot aan het vertrek, lopen!

Rond 16.00 uur zal de beurs van start gaan. Ruim 70 leveranciers met producten en oplossingen zullen ruim 2200 klanten te woord staan. De beurs zal dit jaar van live commentaar worden voorzien door presenator Jack van Gelder, bekend van o.a. Studio Sport. Naast optimale exposure voor nieuwe, innovatieve producten en diensten kunnen bezoekers hier ook terecht voor speciale beursaanbiedingen, activiteiten en een hapje en drankje. Om 21.00 uur zal het feest spectaculair van start gaan en o.a. 'Edwin Evers slaat door' band zal voor de nodige entertainment zorgen.

Meer informatie over het Tech Data/Azlan Partner Event 2008 kunt u vinden op: http://www.techdata.nl/partnerevent .

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq GS: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (109e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 100.000 technologieresellers in meer dan 100 landen. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2007, voor 21,4 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl.



Ingezonden persbericht