Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Account Software Consultancy opnieuw AccountView Expert Center van het Jaar

Snelste groeiers zijn Arch-IT en Consolit - Implementatiepartner van het Jaar is eServiceware

Amsterdam, 17 januari 2008 Afgelopen donderdag 10 januari 2008 reikte AccountView weer zijn jaarlijkse partnerawards uit. AccountView Expert Center van het Jaar werd opnieuw Account Software Consultancy (ASC) uit Veenendaal. Tot snelste groeiers werden Consolit uit Zwijndrecht en Arch-IT uit Emmeloord uitgeroepen. Het Rotterdamse eServiceware mag zich Implementatiepartner van het Jaar noemen.

De uitreiking van de award voor AccountView Expert Center van het jaar 2007. Van links naar rechts: Michel van Westing (ASC, directeur), Casper Haspels (AccountView, commercieel directeur) en Roland Nap (ASC, directeur).

AccountView kent de partnerawards toe aan partners die het beste presteren qua omzet en klanttevredenheid. Onder meer door een autonome groei in AccountView-software van ruim 35% behaalde Account Software Consultancy (ASC) net als vorig jaar de beste score overall. Consolit bleek met een groei van 65% de snelste groeier onder de AV Expert Centers. Arch-IT was dit bij de AV Solution Centers. Het bedrijf behaalde een groei van maar liefst 100%. Arch-IT mag zich nu rekenen tot het selecte gezelschap van zeven AccountView Experts Centers in Nederland. Implementatiepartner van het Jaar eServiceware kreeg de hoogste waardering voor de door hen in 2007 uitgevoerde AccountView-implementaties.

ASC heeft een geweldige prestatie geleverd. Het is voor de vijfde keer achtereen dat we het Expert Center op deze manier hebben mogen bekronen. Ook de andere partners die in de prijzen zijn gevallen, hebben het zeer goed gedaan. We zijn er bovendien trots op dat de sterke groei in de top van ons partnerkanaal wordt gecombineerd met een hoge klanttevredenheid , aldus Casper Haspels, Directeur Verkoop en Marketing van AccountView.

NIEUWS

REFERENTIEVERHALEN

PERSARCHIEF

DEMO S

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 20.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: CBF, GIBO Groep, Humanitas, Intratuin, KNMI, Koningszuivel, Koninklijk Theater Carré, Mazars, SER, Tech Depot, Vedior Holding en Xenos. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.

Contactgegevens:

AccountView

Casper Haspels

Tel.: +31 (0)20 355 29 99

casper@accountview.com

www.accountview.com

The Communication Force

Nicolette Slingerland

Tel. +31 (0)23 - 56 56 850

nicolettes@communicationforce.com

www.communicationforce.com