Antillenhuis


Ontmoeting Paul Comenencia en Ella Vogelaar



De Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, Paul Comenencia, heeft donderdag 17 januari een bezoek gebracht aan de Minister van Wonen Wijken en Integratie, mevr drs Ella Vogelaar.

Comenencia en Vogelaar bespraken diverse onderwerpen betreffende Antillianen in Nederland en lopende projecten om Antilliaanse risicojongeren beter te helpen integreren in de Nederlandse samenleving. Ook de samenwerking op dit gebied met de Antilliaanse regering kwam uiteraard aan bod evenals het werk van de Antilliaanse beraden (klankbordgroepen op gemeentelijk niveau) in de gemeenten met een relatief grote Antilliaanse populatie. De Gevolmachtigde Minister heeft tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een de Antilliaanse wens te benadrukken voor een spoedig bezoek van Minister Vogelaar aan de eilanden van de Nederlandse Antillen.

Bij het gesprek waren verder aanwezig mw. drs. Maartje Groot (Ministerie VROM) en de heer Norman Serphos (Antillenhuis).

Mw. Ella Vogelaar is sinds 22 februari 2007 minister voor Wonen, Wijken en Integratie in het vierde kabinet-Balkenende. Mw. Vogelaar is programmaminister voor integratie en inburgering, coördinatie integratie minderheden, antidiscriminatie, Grotestedenbeleid, wonen, huisvesting, huurbeleid/huurtoeslag, buurtbudgetten, bestrijden van lokale overlast en bevorderen buurtgerichte veiligheid.

Voor meer informatie Norman Serphos, woordvoerder / voorlichter Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 20-01-2008 Bron: Antillenhuis