Ingezonden persbericht

Persbericht

Topstudenten betalen 7,50 euro voor nieuwe fiets

Rotterdam, 17 januari 2008 - Voor young professionals is het de leasewagen, voor studenten zijn fietsen de heilige koe. Volgens ING Graduate Recruitment is het de hoogste tijd voor een metamorfose van dit dankbare vervoermiddel in studentensteden. Met het project 'Student op de fiets' heeft Business-Courses.nl in samenwerking met ING Graduate Recruitment een uniek project op touw gezet. Voor slechts 7,50 euro per maand kunnen studenten in Delft, Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Maastricht en Tilburg eigenaar worden van een gloednieuwe, stevige omafiets. Een milieuvriendelijke en sportieve kennismaking met een toekomstige werkgever.

Business-Courses.nl ontwikkelde het fietsenproject als een eerste contactmoment tussen studenten en ING. Via dit project proberen de partijen extra aandacht te creëren voor 'Expedition ING'; de internationale business course waarbij studenten worden geïntroduceerd met ING en het ING Talent Programme. Voor het budgetvriendelijke bedrag van 7,50 euro per maand wordt studenten de mogelijkheid geboden sportief hun stad door te crossen. En voor wie gehecht raakt aan de blitse bike heeft ING een mooi vooruitzicht: na twaalf maanden ben je automatisch trotse eigenaar!

Vlnr: Thijs de Greeff (6 interlands Hockey), Geert van Mourik (2 interlands Rugby), Diederick van den Bouwhuijsen (lichte Holland 8) nemen de eerste fietsen in ontvangst.

foto kunt u in een hoge resolutie downloaden.

Topsport
Milieuvriendelijkheid én sportiviteit zijn belangrijke onderwerpen voor ING. Drie studerende topsporters, Thijs de Greeff, Geert van Mourik en Diederick van den Bouwhuijsen, kregen gisteren uit handen van Business-Courses.nl directeur Oscar Bieleveld de eerste fietsen overhandigd. In totaal kunnen 800 universitaire studenten in de steden Delft, Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Maastricht en Tilburg gebruik maken van dit unieke project.

Studenten kunnen nu via www.business-courses.nl een fietsencontract downloaden en opsturen om zelf een fiets te reserveren.

Over Business-Courses.nl
Business-Courses.nl is met ruim 80.000 unieke bezoekers per jaar een belangrijk platform voor universitaire studenten om zich te oriënteren richting de arbeidsmarkt. Met 16 medewerkers verzorgt Business-Courses.nl voor ongeveer 70 internationale bedrijven o.a. de promotie van traineeships, business-courses en stages. Daarnaast heeft het bedrijf een aparte tak voor Campagne Ontwikkeling & Arbeidsmarkt Communicatie en verzorgt het ook Werving & Selectie trajecten. www.business-courses.nl

Over Expedition ING
Meer informatie over de internationale business course en het selectieproces is te vinden op: www.expedition-ing.nl. Online aanmelden is mogelijk t/m woensdag 23 januari.

Voor meer informatie
Business-Courses.nl
Valéry Gresnigt
Tel. (033) 461 10 39
GSM (06) 248 670 82
E-mail: valery@business-courses.nl

ING Graduate Recruitment
Marieke Zeeman
Tel. (020) 576 05 11
E-mail: marieke1.zeeman@mail.ing.nl

Sterk Werk Communicatie
Vincent Borst
Senior Consultant
Tel. (010) 456 78 49
GSM 06 149 185 74
E-mail: vincent.borst@sterkwerk.nl