Clientenraad Jeugdzorg zoekt dringend versterking


DEN HAAG, 20080103 -- Op 17 januari a.s. wordt bij Bureau Jeugdzorg, De Horst 4 in Den Haag van 18.30 tot 20.30 uur een informatieavond gehouden voor mensen die de Cliëntenraad van Bureaus Jeugdzorg Haaglanden en Zuid-Holland willen komen versterken. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, die kritisch en actief willen meedenken en adviseren over zaken binnen de jeugdzorg, die voor alle cliënten van belang zijn. Voorwaarde om lid te worden is dat u cliënt van jeugdzorg bent of bent geweest. Graag vooraf aanmelden via email: cliëntenraad@bjzhlzh.nl of telefonisch: 070 3004444.

Over de Clientenraad:
De Clientenraad probeert de gemeenschappelijke belangen van clienten zo goed mogelijk te behartigen. Dit doen wij door ons breed te laten informeren, door mee te denken en vooral door te adviseren aan de directie van de Bureaus Jeugdzorg over alle ontwikkelingen binnen Jeugdzorg, die voor clienten van belang kunnen zijn. De Clientenraad wordt door de Bureaus Jeugdzorg in stand gehouden, maar maakt geen onderdeel uit van de organisatie.
Er wordt maandelijks vergaderd, om de maand is hier de directie bij aanwezig. Vertegenwoordigers van de Clientenraad nemen daarnaast enkele malen per jaar deel aan overleggen met andere clientenraden. Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen met Marijke Koek , voorzitter van de Cliëntenraad, telefoon 06 20598884 (bij voorkeur na 18.00 uur).





Clientenraad Bureaus Jeugdzorg Haaglanden en Zuid Holland