Gemeente Schiedam


December

Afvallen met Ivan Wolffers

27 december 2007

Logo Bibliotheek Waterweg Noord

Wilt u graag afvallen? En vind u het ook zo moeilijk om uit al die verschillende diëten het juiste te kiezen? Bezoek dan de thema-avond over afvallen van Bibliotheek Waterweg. Deze vindt plaats op donderdag 17 januari 2008 in Bibliotheek Noord, Bachplein 589 in Schiedam.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt 5,00.

Gastspreker is arts en wetenschapper Ivan Wolffers. Hij wilde zelf wat kilos kwijt. Maar hoe? Hij schreef zijn eigen antwoord in Het Dikke Afvalboek.

Het dikke afvalboek bevat alles over overgewicht en afvallen, en meer: van het ontstaan van ons westerse schoonheidsideaal tot het gevaar van een buikje, van de manier waarop de media en de voedingsindustrie ons beïnvloeden tot het verschil tussen modediëten en verstandige diëten, van de werking van transvetten tot het jojo-effect. Ivan Wolffers geeft praktische adviezen. Op humoristische toon beschrijft hij wat we onszelf aandoen, wanneer we ons werkelijk dik moeten maken over onze omvang en hoe we succesvol in actie kunnen komen.

Op 17 januari vertelt hij over de totstandkoming van zijn boek en geeft hij praktische adviezen..

Ook Sportschool SportfitLand Schiedam is aanwezig met informatie over de sportschool en gezond bewegen.

Er is een film te zien over de verschillende sporten die geschikt zijn om wat kilootjes kwijt te raken.

Bij de stand van boekhandel Post Scriptum kunt u boeken over het onderwerp afvallen aanschaffen en signeert Ivan Wolffers zijn boek.