I&DT lanceert innovatief softwareproduct: ProductWare

17/01/2008 00:47



I&DT BV



De software-oplossing voor merkproducenten

Na een succesvolle pilot bij biologisch merkproducenten van Stichting Biomerk is - een tweede op het I? technische CCIS-framework gebaseerde - softwareproduct gerealiseerd; genaamd ProductWare.

ProductWare is een softwareoplossing ter ondersteuning van de informatiestromen, productsamenstellingen, relatiegegevens en communicatie bij merkproducenten. De software biedt de mogelijkheid om complexe productspecificaties inzichtelijk en beheersbaar te maken en koppelt deze real-time aan online productsheets in PDF formaat op de website van de merkproducent. Daarnaast registreert ProductWare eenvoudig en centraal correspondentie, gespreksverslagen, agendaplanningen en ondersteunt sales, marketing en communicatie met klanten, relaties, winkelketetens en branche-organisaties volgens de gestelde standaarden.

Het is flexibel, praktisch en eenvoudig in te zetten doordat het via internet wordt aangeboden. Het kan door de gebruiker worden aangepast en met voortschrijdend inzicht, ervaring en wijzigende behoeften in de organisatie meegroeien.

Voor wie?

ProductWare is gebaseerd op het door I? ontwikkelde CCIS framework en inhoudelijk samengesteld op basis van praktijk cases. Het is bedoeld voor producerende organisaties die graag meer grip willen hebben op hun productspecificaties, relatiemanagement en daarmee de communicatie met en voor winkelketens en klanten wil verbeteren.

Omdat ProductWare wordt uitgeleverd via internet, volgens het zogenaamde SaaS (Software as a Service) - model, kan de implementatietijd drastisch worden verlaagd. Dit heeft verder als voordeel dat het beheer, nieuwe updates, het onderhoud, de beveiliging en de back-ups worden verzorgd door I? en daarmee een optimale werking van de software mogelijk wordt gemaakt zonder dat de merkproducent daar nog omkijken naar heeft.

Door gebruik te maken van ProductWare worden gegevens gestructureerd verwerkt en kunnen eenvoudig worden gedeeld met medewerkers en relaties.

Een nieuwe manier van denken, dààr draait het om. Kennis en begrip van de markt stelt I? in staat complexe informatiestromen en processen te structureren en een flexibele en beheersbare oplossing aan te bieden.

Meer informatie over ProductWare is te vinden op www.productware.nl. Tevens kunt u zich registreren voor een gratis 30-dagen demo.





http://www.productware.nl