Dexia Bank


Rendement levensverzekeringsproducten Dexia voor 2007 ; Safe Invest Bonus : 6 %, Dexia Life Capital : 4,50%

17/01/2008

Dexia Life Capital, Dexia Life Junior en Safe Invest Bonus, de beleggings-/verzekeringsproducten met een horizon van minstens 8 jaar hebben in 2007 opnieuw uitstekende prestaties laten noteren. In een moeilijker geworden context, vanwege de bruusk schommelende financiële markten, hebben ze zich meer dan staande gehouden.

Zo geven Dexia Life Capital en Dexia Life Junior 4,50% op de in 2007 uitvoerde stortingen en 4,00% op de reserve die op 31/12/2006 in het kader van het contract reeds was aangelegd.

Safe Invest Bonus van zijn kant, dat gekenmerkt wordt door een dynamischer beheer en gepaard gaat met een intrestvoet van 0%, levert een stevig rendement op van 6%, zowel op de nieuwe stortingen als op de bestaande reserve. De opbrengst van al die producten biedt die klanten die bezorgd zijn om de garantie en de constante prestaties van hun beleggingen een overtuigend bewijs van de kwaliteit van het beheer van Dexia.

Op te merken valt ook dat de klanten met Dexia Life Capital en Dexia Life Junior kunnen genieten van de hoogste gegarandeerde intrestvoet op de markt: 3,75%.

De louter kapitalisatieproducten

In tak 26 zet Dexia Business Invest een globaal rendement van 4,40%. Dat product met een beleggingshorizon van 4 jaar is uitsluitend op rechtspersonen gericht.

Dexia en verzekeringen

Ruim 1.000 agentschappen van Dexia Bank in België verkopen onder het merk Dexia verzekeringsproducten Leven en niet-Leven aan een toenemend aantal individuele cliënten. Zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen kunnen genieten van een aanbod dat is toegespitst op hun specifieke behoeften. De agent van Dexia Bank garandeert al zijn klanten een gepersonaliseerd advies op basis van zijn globale kennis van hun financiële en familiale toestand en beroepssituatie.