Veilig Amsterdam


Stadsdeel Oud-Zuid: Aanvraag evenementenvergunning Koninginnedag 2008

Koninginnedag op de gracht


* Evenementen en manifestaties

Kijk ook bij


* Stadsdeel Oud-Zuid

17 januari 2008

Koninginnenacht (29-30 april)
Het stadsdeel kan aan cafés en buurtverenigingen een vergunning verlenen om op Koninginnenacht tot 1.00 uur een klein buitenpodium met live muziek, maar zonder buitentap te hebben. Bij deze kleine evenementen blijft de verkoop van drank beperkt tot de horeca. Grootschalige evenementen zijn niet toegestaan.

Wanneer naar het oordeel van het stadsdeel in de nabije omgeving van het kleine buitenpodium geen horecagelegenheid aanwezig is, kan het stadsdeel toestaan om een enkelvoudige buitentap te plaatsen.

Koninginnedag
U heeft een vergunning en/of ontheffing nodig voor:
* het houden van een evenement en/of het maken van (versterkte) muziek;

* het plaatsen van een biertap met maximaal 2 kranen (alleen toegestaan aan de Amsterdamse horeca in het bezit van een geldige drankvergunning).

Indienen
Ingevulde aanvraagformulieren kunt u tot en met 15 februari 16.00 uur (sluitingstijd) bij de balie van de afdeling Vergunningen op het stadsdeelkantoor aan de Karel du Jardinstraat 65 indienen. Per post ingediende formulieren dienen ook uiterlijk 15 februari 2008 bij ons binnen te zijn.

Spreekuur
Op 30 januari en 4 februari 2008 is er van 12.30-16.00 uur een speciaal spreekuur voor het indienen van uw Koninginnedagaanvraag. Hier kunt u hulp krijgen bij het invullen van de laatste details bij uw aanvraag en wordt uw aanvraag op compleetheid getoetst.

Te laat ingediende aanvragen of onvolledig ingevulde formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen.

Aanvraagformulier
Aanvraagformulieren kunt u hier downloaden. U kunt de formulieren ook ophalen bij de balie (9.00-16.00 uur) of telefonisch aanvragen. Voor meer informatie kunt u van 9.00-12.00 uur bellen met de afdeling Vergunningen, telefoon 020 678 1678. Â