RTL Group

Achtste finales KNVB Beker goed bekeken bij RTL 7

De vierde speelronde voor de KNVB Beker, die RTL 7 op dinsdag 15 en woensdag 16 januari in beeld bracht, is goed bekeken. NAC Breda - Ajax werd gisteravond live uitgezonden en maar liefst 1,4 miljoen voetballiefhebbers waren getuige van de sensationele uitschakeling van de Amsterdammers (4 - 2). De samenvattingen van de overige wedstrijden en de loting voor de kwartfinales trokken gisteravond ook nog eens 720.000 kijkers. De avond ervoor stemden een kleine 900.000 kijkers af op de live-wedstrijd SV Deurne - Feyenoord, waarin de Rotterdammers met 0 - 4 de welwillende amateurs uit het toernooi knikkerden.

In de volgende speelronde, de kwartfinales, staan de wedstrijden Feyenoord - FC Zwolle, Quick Boys - NAC Breda, Haarlem - Heracles Almelo en FC Dordrecht - Roda JC gepland voor 26, 27 en 28 februari. Ook deze wedstrijden zijn dan te zien bij RTL 7.

Website: www.rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.