Grootheid in bloemschikken komt naar Nederland

16/07/2007 12:16



GROEI & BLOEI



DEN HAAG, 16 juli 2007 - Zijn werk is een streling voor het oog en zijn lessen een genot voor het gehoor. Gregor Lersch, een grootheid in het bloemschikken, komt begin volgend jaar naar Nederland voor een show en een masterclass. Op uitnodiging van Groei & Bloei is de geliefde en wereldberoemde Duitse arrangeur op 18 en 19 januari 2008 te zien in de nieuwe Schouwburg Agora in Lelystad.

Gregor Lersch is een bezield, inspirerend en begenadigd arrangeur. Hij heeft al in 32 landen over de hele wereld les gegeven en demonstraties verzorgd. Daarnaast heeft hij veel boeken op zijn naam staan, waarvan er een - Bloemen op zichzelf - in het Nederlands is vertaald. Media over de hele wereld publiceren artikelen over Lersch en zijn werk.

Het is voor het eerst dat Groei & Bloei zo'n landelijke show organiseert. Wie nieuwe inspiratie nodig heeft en de fijne kneepjes van het vak wil leren, kan nu kaarten bestellen. Gregor Lersch spreekt voortreffelijk Nederlands, zodat iedereen hem kan verstaan. Om het werk van de toparrangeur goed te volgen is de show tevens op een groot scherm op de achterwand te volgen.

Show
Kaarten voor de show op 18 januari kosten E 25,- voor leden van Groei & Bloei en E 35,- voor niet-leden. Studenten betalen de ledenprijs. Toegangskaarten kunnen tot 15 december uitsluitend worden besteld bij Groei & Bloei door de toegangsprijs over te maken op rekeningnummer33474 t.n.v. Kon. Mij. Tuinbouw en Plantkunde te Den Haag. Als omschrijving dient te worden vermeld: aantal toegangskaarten, naam, adres en woonplaats. De kaarten worden naar het adres gestuurd dat u bij de betaling hebt vermeld. Aanvang van de show is 19.30 uur en duurt 3 uur, inclusief pauze.

Masterclass
De volgende ochtend, op zaterdag 19 januari, verzorgt Gregor Lersch een masterclass.Deze workshop is alleen toegankelijk voor leden van Groei & Bloei. Bestel hiervoor snel kaarten, want er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Voor de show en de masterclass is een speciaal arrangement samengesteld met een hotelovernachting incl. ontbijt. De kosten van het arrangement bedragen E 150,- (toeslag 1-persoonskamer E 40,-). Er zijn maximaal twee kaarten per persoon beschikbaar.

Belangstellenden kunnen zich hiervoor tot 15 december uitsluitend schriftelijk, onder vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer aanmelden bij het secretariaat van de masterclass: Kruiskamp 12, 7152 JG Eibergen of per e-mail op masterclass@groei.nl. Plaatsing verloopt op volgorde van binnenkomst. Betaling geschiedt na ontvangst van de bevestiging. Voor vragen over de show en de masterclasskunnen geĂŻnteresseerden bellen met Birgit Schuurman op telefoonnummer 06 15 62 07 44.





http://www.groei.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (