Gemeente Purmerend

Zes keer KinderDisco in Leeghwaterbad

08 januari 2008

Vrijdag 18 januari is er de eerste KinderDisco tot de zomervakantie van dit jaar. De vier keer in 2007 waren er tijdens het muzikale zwemfestijn gemiddeld meer dan vierhonderd kinderen. Zij kwamen dansen of spelen op de kinderhits van het moment. Maar ook de klassiekers ontbreken niet. De KinderDisco in het Leeghwaterbad is voor kinderen tot en met twaalf jaar.

De derde vrijdag van januari 2008 is het zwembad in het Leeghwaterpark in Purmerend tussen 19.00 uur en 21.00 uur één grote disco. Met een flinke geluid- en lichtinstallatie zorgt DJ Bas voor dansbare beats. Het team van het Leeghwaterbad verzorgt tijdens de disco Kidsfun, een mix van liedjes en danspassen. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen zich dan in en bij het water lekker uitleven op hun favoriete dansmuziek. Dansend bewegen is leuk en draagt bij aan een gezonde leefstijl.

Vanaf maandag 14 januari zijn toegangskaarten in het Leeghwaterbad in de voorverkoop verkrijgbaar. Voor de toegangsprijs van EUR 4,80 is er naast zwemwater heel veel dansbare muziek. Bovendien krijgen de kinderen gratis limonade. Kinderen tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de disco zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding.

Omdat het de ervaring is dat het erg druk is tijdens de disco's in het recreatiebad, adviseert het Leeghwaterbad bezoekers en begeleiders met de fiets te komen of kinderen ouder dan acht jaar af te zetten op de parkeerplaats bij het zwembad. Het Leeghwaterbad is voor de KinderDisco open vanaf 18.30 uur.
Tot de zomervakantie is er elke derde vrijdag van de maand KinderDisco: 15 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei en 20 juni.