Graafschap TV


Carnavalsgala De Umdraeyers
Vrijdag 18 januari om 20:15 uur op Graafschap TV

De stichting Carnaval Leutekum en carnavalsvereniging De Umdraeyers presenteerden afgelopen zaterdag, 12 januari de 30e prins van De Umdraeyers, tevens stadsprins van Leutekum. Dit gebeurde tijdens de galazitting in de Catharinakerk in Doetinchem.

Tv-uitzending
Graafschap TV zendt een reportage uit van de galazitting op vrijdag 18 januari vanaf 20:15 uur. In deze reportage onder meer diverse interviews en zien we beelden van de pronkzitting zelf.

Galazitting
Meer dan 400 gasten waren afgelopen zaterdagavond getuige van de presentatie van de nieuwe prins, 'Prins John de 1e'. Deze galazitting werd gehouden in de Catharinakerk in Doetinchem. Na afloop van het officiële programma was er een carnavalsbal in Gringo's, waar livemuziek werd gespeeld.

Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Aalten
Berkelland
Bronckhorst
Brummen
Doesburg
Doetinchem
Lochem
Oost-Gelre
Rijnwaarden
Oude IJsselstreek
Montferland
Winterswijk
Zevenaar
Zutphen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv