Deltion College

Remote IT-Services Unieke samenwerking Deltion en Remote IT Services

Een inspirerende leeromgeving in een concrete bedrijfssituatie. Dit stelt Remote IT-Services beschikbaar aan het Deltion College. Studenten krijgen hierdoor de kans hun kennis van nieuwe media toe te passen in de praktijk. Samen zorgen de partijen voor een betere aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Deltion kan dankzij deze samenwerking diverse leerbedrijven en miniondernemingen opstarten. Studenten van de opleiding Interactieve Mediavormgeving zijn nu bezig met een project rondom Narrow Casting, waarbij zij gebruik maken van de faciliteiten (hardware, software en overige diensten) van Remote IT-Services. âWij zijn altijd bezig met innovatie. Het is een enorme aanwinst om te mogen werken met jonge talenten, die nog ongeremd zijn en vooral creatief denken! Uiteraard is dit nog maar het begin van vele gezamenlijke activiteitenâ, zegt Rob Hulsebos, directeur van Remote IT-Services.

De ontwikkelingen in de Creatieve Industrie gaan snel. Om te zorgen voor een goede aansluiting is het belangrijk dat de student kan leren in een inspirerende werk- en leeromgeving. âDankzij de overeenkomst met Remote IT-Services, geven wij onze studenten de kans boven zichzelf uit te stijgenâ, zegt Michiel Bilstra, directeur cluster Kunst, Media & Design van het Deltion College. âBovendien sluit deze samenwerking prima aan bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.â

Remote IT-Services is een toonaangevend bedrijf in de Grafimedia-branche, waar innovatie en kwaliteit centraal staan. Het bedrijf is gespecialiseerd in systeembeheer, internettechnologie en businessinnovatie.
Het Deltion College staat voor aantrekkelijk, effectief en efficiënt beroepsonderwijs en is daarbij servicegericht en maatschappelijk betrokken. De opleidingen binnen het cluster Kunst, Media en Design staan voor Creativiteit, Innovatie en Ondernemerschap.