Ingezonden persbericht


()

Persbericht Januari 2008

McGregor officiële kledingpartner AT&T Williams team

Driebergen, 18 januari 2008. McGregor Fashion Group B.V. en het AT&T Williams team zijn overeengekomen dat McGregor zich voor de komende drie jaar als officiële partner verbindt aan het AT&T Williams team. Als onderdeel van de samenwerking is een geheel nieuwe teamkit ontworpen. Een exclusieve "Williams F1 by McGregor" collectie, geïnspireerd door de teamkit, zal in maart 2008 in de winkels liggen. Bovendien zal de merknaam McGregor de komende drie seizoenen aanwezig zijn op de AT&T Williams racing cars, de team outfits en op de helm van de rijders.

"Williams F1 by McGregor" collectie
De nieuwe teamkit voor het gehele AT&T Williams team, inclusief 520 factory workers, bestaat onder andere uit caps, broeken, jacks, polo's, truien, schoenen, riemen en reistassen in de welbekende blauw/witte Williams kleuren. De "Williams F1 by McGregor" voorjaarscollectie wordt gekenmerkt door een blauw/wit kleurbeeld en is een directe afgeleide van de teamkit.

Gedeelde waarden
Jan Paul ten Hoopen, commercieel directeur van McGregor:

"Wij zijn trots om de officiële kleding partner te worden van een van de meest succesvolle teams uit de Formule 1. Als enig onafhankelijk F1 team wordt Williams net als McGregor geassocieerd met ambitie, ondernemerschap, een sterke heritage en grote kans op toekomstige successen.

Deze verbintenis stelt ons in staat om onze voortdurende internationale groei in landen zoals Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Spanje en Portugal te versnellen en is tevens een sterke impuls voor het image van het merk"

Frank Williams, oprichter van het AT&T Williams team:

"Met veel overtuiging onderschrijf ik het credo van McGregor: "No Future Without Ambition" "Wij zijn zeer trots met een ambitieus internationaal lifestyle merk als McGregor samen te gaan werken. McGregor's ervaring in het ontwerpen van exclusieve en aansprekende race collecties die voldoen aan de hoogte eisen, gecombineerd met hun ambitie en passie voor racen zorgt voor een professionele uitstraling van ons team"

McGregor Fashion Group B. V.
McGregor is onderdeel van de in 1993 opgerichte McGregor Fashion Group BV, één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Circa 600 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van de merken McGregor, Gaastra, Dimaggio en Adam Menswear. Deze merken zijn verkrijgbaar in 3000 multi-brand stores, 190 shop-in-shops en meer dan 100 eigen winkels wereldwijd. De omzet overstijgt dit jaar EUR 170 miljoen.

Meer informatie via:

McGregor Fashion Group BV
Ellen Visscher, Marketing Manager
Tel. 0343-530101
Email: ellen.visscher@mcgregor.nl



Ingezonden persbericht