Ingezonden persbericht


Persbericht

Meer dan 100 cursussen door heel Europa
Spectaculaire groei voor nedstat academy in 2007

Amsterdam, 18 januari 2008 ­ Nedstat Academy, het trainingsinstituut van Nedstat voor online professionals, heeft een spectaculaire groei gerealiseerd van meer dan 250% in het aantal cursussen en cursisten in 2007. In 33 verschillende Europese steden werden meer dan 100 cursussen gegeven aan Sitestat gebruikers over uiteenlopende onderwerpen. Deelnemers waardeerden de cursussen hoog, met een gemiddeld cijfer van 8,6.

Nedstat Academy verzorgt praktische hands-on cursussen in website optimalisatie en best practices in web marketing voor online professionals van alle niveaus. Een cursus telt maximaal 12 deelnemers. Cursisten kunnen theorie direct in praktijk brengen doordat ze met hun eigen website data werken. Elke drie maanden maakt Nedstat het cursusprogramma voor het komend kwartaal bekend aan al haar gebruikers.

Kateryna Kolodnytska, Marketing Analyst bij Bales Worldwide Ltd: "De Nedstat Academy cursus was zeer nuttig en omdat we met een kleine groep waren konden de trainers focussen op onze specifieke trainingsbehoeften. Verder weet ik nu dat ik met Sitestat veel meer diepgaand inzicht kan krijgen in onze online business dan ik dacht."

Guido Fambach, VP Training bij Nedstat en hoofd van de Academy: "Om web analytics echt effectief in te zetten voor de verbetering van online business is voor veel organisaties een uitdaging. Gebruikers realiseren zich niet altijd dat Sitestat hen praktisch alle informatie kan leveren die zij nodig hebben, op elk gewenst moment. Aangezien onze voornaamste doelstelling het succes van onze klanten is, zijn we verheugd dat zoveel van hen positief reageren op ons cursusprogramma."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Nedstat Academy team, +31 (0)20 519 5464, of ga naar www.nedstatacademy.nl.

Over Nedstat

Nedstat is Europees marktleider in website analytics.

De Nedstat producten en services stellen bedrijven en organisaties in staat het rendement van hun online communicatie en business te verbeteren. Nedstat maakt website analytics simpel, duidelijk en toegankelijk voor gebruikers van alle niveaus en disciplines. Producten zijn daarom makkelijk te gebruiken, rapporten zijn helder en snel toegankelijk, aanpassingen zijn eenvoudig en de service en support zijn persoonlijk en van hoge kwaliteit.

Nedstat telt 170 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Tot de klantenkring behoren gerenommeerde en wereldwijd opererende ondernemingen zoals ASICS Europe, Danone, Electrabel, Ernst & Young, KarstadtQuelle, Panasonic, Renault en Wolters Kluwer, alsmede diverse overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Accreditaties van onafhankelijke, toonaangevende instituten in Europa, zoals ABC electronic en OJD, garanderen dat metrics van klanten in overeenstemming zijn met de gestelde standaarden.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u zich wenden tot: Nedstat B.V., Michael Kinsbergen, telefoon +31 (0) 20 519 54 01, e-mail press@nedstat.com.