Politie Zuid-Holland-Zuid

18/01 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 18-01-2008 o Persberichten district I

VERDACHTE VAN BEDREIGING AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een 29-jarige man uit Dordrecht is op 17 januari rond het middaguur in de Lekstraat aangehouden. Hij zou eerder die dag een buurvrouw hebben bedreigd. Terwijl de vrouw haar verhaal deed aan de politie, hoorde zij de verdachte roepen op straat. Daarop is de politie naar buiten gegaan en heeft de verdachte die zich hevig verzette aangehouden. De man is meegenomen naar het bureau en na verhoor in verzekering gesteld..

AANHOUDING MISHANDELING
DORDRECHT Een twintigjarige vrouw uit Dordrecht is gisterenavond rond 22.00 uur op het Bagijnhof aangehouden op verdenking van mishandeling van een zestienjarige vrouw, eveneens uit Dordrecht. Beide personen maakten deel uit van een grotere groep. Na een onderlinge woordenwisseling zou de twintigjarige vrouw klappen hebben uitgedeeld en aan het haar van de zestienjarige vrouw hebben getrokken. De verdachte is na aanhouding meegenomen naar het bureau voor verhoor.

VERDACHTE FIETSENDIEFSTAL AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een alerte burger die een duidelijk signalement doorgaf, heeft er voor gezorgd dat de politie gisteren rondom middernacht een vijftienjarige jongen uit Dordrecht kon aanhouden op verdenking van fietsendiefstal. Op het Bagijnhof zou een fiets worden vernield. Kort daarna werd doorgegeven dat hij met de fiets was vertrokken en werd een duidelijke beschrijving van de fiets en de jongen gegeven. Na enig onderzoek werd de jongen aangetroffen in de Krispijntunnel. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor en in verzekering gesteld.