Twynstra Gudde


Twynstra Gudde partner prestigieus Highland Network

Twynstra Gudde is als Nederlandse partner toegetreden tot het exclusieve Highland Network, een internationale groep van onafhankelijke advies-bureaus in de Verenigde Staten, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Italië. Twynstra Gudde ziet veel kansen voor samenwerking en partnerschap in dit netwerk voor bestaande én voor nieuwe opdrachtgevers.

Via het netwerk heeft Twynstra Gudde direct toegang tot 1.100 nieuwe collega-professionals in de verschillende landen. Adviseurs die veelal in dezelfde markten actief zijn en op dezelfde vakgebieden.

Met het partnerschap is Twynstra Gudde in staat om onze internationaal opererende opdrachtgevers nog beter te adviseren en te ondersteunen, ondermeer bij organisatie- en verandervraagstukken en bij project en programmamanagement, zegt Carol Lemmens, directeur van Twynstra Gudde. Anderzijds kunnen wij opdrachtgevers van de netwerkpartners ook adviseren en begeleiden bij activiteiten in Nederland. Visie op het adviesvak en de aanpak van de verschillende netwerkpartners komen sterk overeen. Dat biedt een uitstekende basis voor effectieve samenwerking in multinationale opdrachten, aldus Harold Geerts, managing partner bij Twynstra Gudde.

Het Highland Network is opgericht door North Highland (Verenigde Staten) en Oresys (Frankrijk). Andere partners zijn Qedis (Engeland), Horváth & Partners (Duitsland) en Bonfiglioli (Italië). Naar verwachting zal het netwerk in de komende tijd ook partners uit andere landen aan zich binden.

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau dat al gedurende 44 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde.

Twynstra Gudde is partner van het Highland Network.