Gemeente Apeldoorn

Weekagenda

week 03/04 - 2008

2 pagina's

vrijdag 18 januari

15.00 uur
Wethouder R.T. Metz verricht de opening van de tentoonstelling 'Nieuwe stationsontwerpen: Apeldoorn en de Grote
Stationsprojecten' van Bouwhuis, voorafgaand aan de start van de feestelijkheden rond de oplevering van station Apeldoorn. Plaats: ROC Aventus, Laan v.d. Mensenrechten 500 in Apeldoorn.

16.30 - 19.30 uur
Feestelijkheden rond de officiële opening van station Apeldoorn. Plaats: vanaf 17.45 uur festiviteiten op Stationsplein Noord.

zondag 20 januari

15.00 uur
Wethouder M.M. Boddeke feliciteert Chr. Muziekvereniging DAP met haar 75-jarig jubileum.
Plaats: DAP-muziekcentrum, Schorpioenstraat 6 in Apeldoorn.

maandag 21 januari

14.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf is aanwezig bij de jaarlijkse herdenking van de slachtoffers van het Apeldoornsche Bosch. Plaats: de plechtigheid begint in school 'De Prinsenhof', Mr. Van Hasseltlaan 57 in Apeldoorn.

15.30 uur
Wethouder P. Blokhuis verricht de uitreiking van de Apeldoorn IT- award. Dit doet hij na afloop van de vierde editie van het Apeldoorn-IT congres. Apeldoorn-IT is een samenwerking tussen het Kadaster, de Belastingdienst, de gemeente Apeldoorn, Pink Roccade en Wegener. Het thema van het congres is
'Transformatica veranderen voor professionals'.
Plaats: Wegenerzaal Orpheus in Apeldoorn.

dinsdag 22 januari

16.30 uur
Wethouder J.C.G. Wegman en wethouder G. van Klinken van de gemeente Brummen ondertekenen een overeenkomst voor de uitbesteding van werkzaamheden van de gemeentelijke sociale dienst (team WIZ).
Plaats: Molenzaal van café-restaurant De Korenmolen in Eerbeek.

donderdag 24 januari

09.00 uur
In het kader van de Nationale Voorleesweek verzorgt wethouder J.C.G. Wegman een voorleesuurtje op PC Jenaplanschool Shalom. Plaats: BS Shalom, Schopenhauerstraat 277 in Apeldoorn.

vrijdag 25 januari

08.30 uur
In het kader van de Nationale Voorleesweek verzorgt wethouder P. Blokhuis een voorleesuurtje op PCBS De Diamant. Plaats: Lohengrinstraat 14 in Apeldoorn.

15.30 uur
Wethouder P. Blokhuis verricht de officiële opening na uitbreiding van twee panden van het dienstencentrum voor meervoudig gehandicapten De Passerel, namelijk De Baskuul en Pippo. De Baskuul biedt dagbesteding aan meervoudig gehandicapte jongeren (leeftijd ca. 12 tot 20 jr). Pippo is een zgn. medisch kinderdagverblijf (0-4 jr). Plaats: Casper Fagelstraat 64 en 66 in Apeldoorn.