Gemeente Hengelo

Nieuwe gemeentegids weer uit

Inwoners van Hengelo krijgen binnenkort de nieuwe gemeentegids thuisbezorgd. In de gemeentegids is belangrijke informatie te vinden over de gemeente en de organisaties en instellingen in Hengelo en omstreken. Door een aantal kleine aanpassingen is de gids weer een stukje overzichtelijker geworden. De gids is gemaakt door uitgeverij FMR-Producties en heeft natuurlijk de herkenbare huisstijl van de gemeente.

Oplage 34.000

De gids heeft een oplage van 34.000 en wordt verspreid door vrijwilligers van DWN service. Medewerkers van DWN service maken deel uit van de Christelijke Gemeente Nederland. Op deze manier wordt geld verzameld voor christelijke projecten, waaronder jeugdwerk, kinderwerk en zending. Achter in de nieuwe gids is een opname- of wijzigingsformulier opgenomen. Hiermee kunt u een wijziging doorgeven of een verzoek tot opname in de gids indienen. De digitale gemeentegids van Hengelo kunt u via deze website bekijken. Deze wordt vrijwel dagelijks door de uitgever geactualiseerd.

Gids niet gekregen?

In week 4 of 5 krijgen Hengeloërs de nieuwe gemeentegids in de bus. Als u geen gids hebt ontvangen, kunt u de gids vanaf eind januari in de Gemeentewinkel in het stadhuis ophalen.