Generali

Nieuw: AOV-Exact en tariefsverlaging bestaande Generali AOV's

Generali heeft een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering aan haar assortiment toegevoegd: AOV Exact. Daarnaast heeft Generali besloten haar succesvolle actietarief van het laatste kwartaal van 2007 opvolging te geven met een vaste tariefsverlaging tot 12%. Op deze wijze biedt Generali het met haar samenwerkend intermediair extra kansen in de uitdagende en competitieve markt voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Nieuwe AOV-tarieven
Jaap Oudijk, Directeur Marketing & Communicatie bij Generali: "Veel ondernemers vinden een AOV te duur en een deel van hen vindt het bezwaarlijk dat er onduidelijkheid kan zijn over de hoogte van een eventuele uitkering. Voor beide facetten bieden wij nu een oplossing. Daarmee heeft het intermediair, dat onze producten in het assortiment heeft, een voorsprong op de concurrentie. Wij hebben besloten onze tarieven tot 12% te verlagen ten opzichte van de tarieven die wij voor de actie voerden. Dit geldt voor alle nieuwe aanvragen voor een AOV, AOV Extra en Opbouw AOV (Extra) 5 en 12. Daarnaast geldt voor elke nieuwe AOV drie jaar lang een aanvangskorting.

Nieuw product: AOV Exact
Generali heeft de AOV Exact speciaal ontwikkeld voor die ondernemers die absolute zekerheid willen hebben over het uitkeringsniveau van hun arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hierbij is het bedrag dat de ondernemer bij arbeidsongeschiktheid aan periodieke uitkeringen ontvangt exact gelijk aan de verzekerde som. De uitkering wordt niet verlaagd als er andere uitkeringen of inkomsten zijn. Ook naar het inkomen in de jaren voor de arbeidsongeschiktheid wordt niet gekeken. Het is zelfs niet relevant of er werkelijk inkomensverlies is. Zo weet een ondernemer vooraf exact waar hij aan toe is.

AOV snel en eenvoudig offreren met de Generali Offerte Software Zowel de tariefsverlaging als het nieuwe product is opgenomen in de nieuwe Generali Offerte Software. Software waar het intermediair sinds de introductie op 1 januari jl. volop mee aan de slag is gegaan en waarop de reacties positief zijn. De Generali Offerte Software is speciaal ontwikkeld om één overzichtelijk pakket te kunnen bieden waarmee het intermediair zowel pensioen- als inkomenproducten en zowel individueel als collectief kan offreren. Iedere aanvraag van een intermediair die offreert via de nieuwe software, dingt iedere werkdag in het eerste kwartaal 2008 bovendien mee naar een iPod touch.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 17-01-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008