T-Mobile bouwt eerste Orange winkels om tot T-Mobile Shops.

18/01/2008 17:08



T-Mobile




- Eerste zeven winkels nu open als T-Mobile Shops

- Belangrijke stap in het samengaan van T-Mobile en Orange
- Combinatie winkelnetwerken biedt nog betere service

Vandaag opent T-Mobile de eerste winkels van een reeks Orange shops die in rap tempo zijn omgebouwd tot T-Mobile Shops. Daarmee wordt het samengaan van T-Mobile en Orange voor het grote publiek zichtbaar. De eerste omgebouwde winkels gaan open in Amsterdam (Kinkerstraat) en Emmen, gevolgd door Amsterdam (Bijlmerplein), Goes, Groningen, Sittard en Rotterdam (Beursplein). De combinatie van de winkelnetwerken zorgt voor een nog fijnmaziger netwerk van service- en verkooppunten in Nederland, waarmee T-Mobile nog betere service aan haar klanten kan verlenen.

Niek Jan van Damme, Algemeen Directeur T-Mobile Netherlands: 'De integratie met Orange biedt allerlei kansen om ons bedrijf snel verder te ontwikkelen. Klanten zullen daar steeds meer voordelen van ervaren. Een van die voordelen is de uitbreiding van het aantal winkels. Beide bedrijven hebben het verlenen van optimale service hoog in het vaandel staan. Onze klanten kunnen op dat terrein dus het beste van twee werelden verwachten.'

Orange klanten
In alle T-Mobile Shops kunnen de huidige Orange klanten terecht met vragen over bijvoorbeeld mobiel internet of hun abonnement. Ook kunnen ze daar snel en eenvoudig overstappen naar een T-Mobile abonnement. Met het verbeterde netwerk van winkels is er altijd een T-Mobile Shop in de buurt waar klanten terecht kunnen voor persoonlijke service.





http://www.t-mobile.nl