Gemeente Deventer

vastgesteld

Voorontwerpbestemmingsplan Colmschate-West vastgesteld

De gemeente Deventer is bezig met het vernieuwen van alle bestemmingsplannen. Dit gebeurt wijk voor wijk. Burgemeester en wethouders hebben nu voor uw wijk Colmschate-West, het voorontwerpbestemmingsplan vastgesteld en organiseren hierover een inloopbijeenkomst op 5 februari.

In een bestemmingsplan staat beschreven of er op een bepaalde plaats gebouwd mag worden en wat voor soort bebouwing dat dan mag zijn en waarvoor het gebruikt mag worden. Wat een bestemmingsplan precies is, kunt u hieronder lezen.

Oude bestemmingsplannen
Voor het gebied Colmschate-West geldt nu nog een groot aantal bestemmingsplannen. Deze plannen vormen een soort lappendeken waardoor het niet meer overzichtelijk is. Bovendien zijn veel plannen verouderd. Ook is een aantal bouwplannen met toestemming van de gemeente gerealiseerd, die nu verwerkt worden in het nieuwe bestemmingsplan.

Colmschate-West
Het bestemmingsplangebied Colmschate-West omvat de wijken Blauwenoord, Groot Douwel en Klein Douwel.

In het nieuwe bestemmingsplan is de huidige situatie in uw wijk vastgelegd. Dit betekent niet, dat in de toekomst geen wijzigingen kunnen plaatsvinden. Kleine ontwikkelingen en veranderingen zijn soms mogelijk.

kaartje van Colmschate West

Over dit bestemmingsplan organiseert de gemeente op dinsdag 5 februari een inloopavond. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de plannen inzien en vragen stellen.

U bent van harte welkom van 19:00 tot 21:00 in Milieucentrum De Ulebelt, Maatmansweg 3 te Deventer.

Inspraak
Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van 24 januari tot en met 5 maart 2008 voor iedereen ter inzage bij:

* Publiekszaken (Leeuwenbrug 81)

* de Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259)
* en in het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, (Brink 70).

U kunt het plan ook online bekijken >>

Publicatiedatum: 18-1-2008

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 18 januari 2008