MUZIEK VERENIGING PATIENIA VINCIT OMNIA,

4 januari 2008

PERSBERICHT

Muziekvereniging PVO en Muziektheater Polyhymnia uit Zeist geven nieuwjaarsconcert

Soest, 9 januari 2008 - Vrijdagavond 18 januari geeft Muziekvereniging PVO, samen met het koor Polyhymnia uit Zeist, een nieuwjaarsconcert. Het concert wordt gegeven in de Petrus & Pauluskerk aan het Kerkplein te Soest. De kerk is om 19.45 uur open, het concert vangt aan om 20.15 uur.

Maanden hebben Muziekvereniging PVO, o.l.v. Peter Rieken, en Polyhymnia o.l.v. Wim Leising gerepeteerd om dit nieuwjaarsconcert tot een succes te maken. Samen zullen zij ook enkele stukken ten gehoren brengen, waaronder "Anthem" van Andersson, "Einzugsmarsch aus dem Zigeunerbaron" van Johann Strauss en "Slavenkoor uit Nabucco" van Verdi.

Kaarten voor dit nieuwjaarsconcert kosten E6,- (incl. consumptie) en zijn verkrijgbaar bij het VVV aan de Steenhoffstraat te Soest, IDEA, Muziekvereniging PVO aan de Rembrandtlaan te Soest en bij Stichts muziektheater Polyhymnia te Zeist. Kaarten zijn ook op de avond van het concert verkrijgbaar bij de ingang van de Petrus & Pauluskerk. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie over Muziekvereniging PVO en het Stichts muziektheater Polyhymnia, is te vinden op www.pvosoest.nl en www.polyhymnia-zeist.nl

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Donata van Asselt, tel. 06-44734858

-----------------------
AFDELING COMMUNICATIE
Rembrandtlaan 9, 3761 AC, Soest
Telefoon: 035-6022268


---- --