Dit is een origineel persbericht. HOORN - De heer J.Th. Schipper (42) heeft zijn vertrek aangekondigd als lid van de directie van Nieuwe Steen Investments N.V. (NSI). Johan Schipper is binnen de directie van NSI in het bijzonder belast met het aankoop- en verkoopbeleid in Nederland. Nu de focus in de groei van de portefeuille meer gericht zal zijn op het buitenland, acht Johan Schipper, in goed overleg met de vennootschap, het tijd zijn carrière een andere wending te geven. In zijn opvolging zal zo snel mogelijk worden voorzien. Tot die tijd zal mevrouw Anka Reijnen het aan- en verkoopbeleid onder haar hoede nemen.

Johan Schipper licht zijn vertrek als volgt toe. "Ik heb bijna tien jaar met plezier bij NSI gewerkt, waarvan vier jaar als lid van de directie. Ik heb mij in die tijd gericht op het aan- en verkoopbeleid in Nederland. Daar zit ook mijn kennis en ervaring. Nu NSI zich nadrukkelijker gaat richten op expansie buiten Nederland, acht ik de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging."

Anka Reijnen, directievoorzitter van NSI zegt over het vertrek van Johan Schipper. "Johan heeft een belangrijk aandeel gehad in het succesvolle aan- en verkoopbeleid van NSI in de afgelopen jaren. Nu het karakter van de vennootschap en het beleggingsbeleid door de internationale focus gaat veranderen, acht hij het een goed moment zijn carrière anders in te richten. Namens de vennootschap wil ik Johan bedanken voor zijn bijdrage aan de groei van NSI en tien jaar van goede samenwerking".

Hoorn, 18 januari 2008

De directie

Voor nadere informatie: Nieuwe Steen Investments N.V. ing. J.J.M. Reijnen, algemeen directeur R.J.J.M. Storms, directeur Tel: 0229 - 29 50 50 e-mail: info@nsi.nl internet: www.nsi.nl Links: Geen informatie