Vodafone maakt digitaal fotolijstje mobiel

18/01/2008 09:00



Vodafone Libertel NV



Deel je mooiste fotomomenten, waar je ook bent


18 januari 2007 - Vodafone introduceert als eerste mobiele operator in Nederland een digitale fotolijst met een geïntegreerde simkaart. Foto's kunnen hierdoor via het mobiele netwerk naar het fotolijstje worden gestuurd, zelfs vanuit het buitenland. De simkaart in het lijstje zorgt ervoor dat de ontvangen foto direct wordt getoond. Afstand speelt geen rol meer en de mooiste fotomomenten kunnen direct gedeeld worden met familie of vrienden.

Met de bestaande digitale fotolijstjes kun je alleen foto's tonen vanaf een intern geheugenkaartje dat eventueel via bluetooth of wlan lokaal bijgewerkt kan worden. Het Vodafone fotolijstje, dat voorzien is van een Vodafone simkaart, kan echter via MMS of via internet foto's ontvangen. Hierdoor is de inhoud van het fotolijstje vanuit heel Nederland, zelfs vanuit de hele wereld, direct aan te passen.

Emotionele waarde
Het 'mobiel maken' door Vodafone van de digitale fotolijst heeft een bijzondere emotionele waarde. Het maakt het immers mogelijk om dierbaren op afstand te laten delen in de mooiste fotomomenten. De enige voorwaarde is dat de Vodafone fotolijst in Nederland hangt. Onder die voorwaarde kunnen vanaf elke plek ter wereld foto's naar het lijstje worden gestuurd. Het insteken van de stekker in het stopcontact is voldoende om het fotolijstje gebruiksklaar te maken. Aan het gebruik zijn geen verdere kosten verbonden.

De mobiele digitale fotolijst, met als productnaam Vodafone 520 photo frame, heeft een intern geheugen van 100 MB en kan uitgebreid worden met een extern geheugen tot 2 GB. Het 7-inch tft-scherm heeft een resolutie van 800 x 480. De adviesprijs bedraagt EUR 149,99. Bij aanschaf van een Vodafone-abonnement, in combinatie met enkele van de populairste toestellen van dit moment, is de fotolijst te koop voor slechts EUR 19,99. Voor meer informatie zie vodafone.nl/shop.





http://www.vodafone.nl/shop/prive/digitale(underscore)foto/

http://www.vodafone.nl