Time : 20:57:04
Date : 18 January 2008
Sender Name: KORTRIJK XPO

Bettini in de nok van Kortrijk Xpo tijdens ploegvoorstelling QuickStep op Velofollies

Vrijdagnamiddag vond de ploegvoorstelling van QuickStep plaats tijdens het wielerevent Velofollies in Kortrijk Xpo. Er was massale belangstelling voor de 30 renners die ploegmanager Patrick Lefevere in primeur aan het publiek voorstelde. Meer dan 3.000 bezoekers maakten de live voorstelling mee! Na een korte toelichting van elk van de renners volgde de apotheose met een spetterende trio: Stijn Devolder, Belgisch kampioen - Tom Boonen, nationale wielerheld en groene trui, maar dé publiekslieveling van de dag was Wereldkampioen Paolo Bettini. De "krekel" zorgde voor een "special act" door vanuit de nok van de 10m hoge hal tot in het publiek neer te dalen!

Vanaf het aanvangsuur stroomden vrijdag de bezoekers binnen op de 2de editie van Velofollies. Een actief en spectaculair fietsevenement voor de échte wielerliefhebber. Vooral de signeersessies van Tom Boonen en Paolo Bettini mochten op veel interesse rekenen. Maar ook de sappige verhalen van o.a. Jean-Marie Leblanc konden velen bekoren. Op de beurs zelf waren opvallend meer fietsen vertegenwoordigd dan vorig jaar: Ridley, Merckx, Specialized, Basso, Scott, Granville, Cannondale, Corratec, MBK, Bianchi, ... noem ze maar op! Velofollies werpt zich hiermee op tot hét fietsevenement van het jaar.

U kan Velofollies nog bezoeken op zaterdag en zondag van 10u tot 19u.

Vooral het Belgisch Kampioenschap BMX en de eerste manche van de wereldbeker Trial zullen voor het nodige spektakel zorgen.

Bijlages bij dit persbericht zijn ook beschikbaar op www.pressreleases.be

Meer info:
Velofollies
Pieter Desmet
Doorniksestaanweg 216
8500 Kortrijk
T: 056 24 11 11
F 056 25 77 31
E velofollies@kortrijkxpo.com
W: www.velofollies.be