Ingezonden persberichtRobinson organiseert winterevenementen op locatie

Tiefschnee- en Buckelpiste Camp in Zwitserland

Rijswijk, vrijdag 12 oktober 2007 - Deze winter organiseert ROBINSON, onderdeel van marktleider TUI Nederland, winterevenementen op locatie. In januari 2008 worden in Zwitserland onder meer het Buckelpiste Camp en het Tiefschnee Camp georganiseerd. Onder begeleiding van ski- en snowboardkampioenen werken ROBINSON gasten een week lang aan hun techniek.

Buckelpiste- en Tiefschneekamp
Verspreid over de Clubs, organiseert ROBINSON aankomend winterseizoen verschillende evenementen. In Club Schweizerhof in Zwitserland geeft viervoudig WK medaille winnares Tatjana Mittermayer een vijfdaagse Buckelpiste training. Het Buckelpiste Camp vindt van 19 januari 2008 tot 26 januari 2008 plaats in Vulpera te Zwitserland. In het Club Piz Buin te Klosters wordt van 27 januari tot 2 februari het Tiefschnee Camp georganiseerd. Hierbij wordt onder begeleiding van Ernst Garhammer, wereldkampioen Freestyle skiën, in afgelegen tiefschneegebieden de skitechniek onder de loep genomen. Deze week bestaat onder andere uit lessen sneeuw- en lawinekunde, terreinsprongen en een dagelijkse videoanalyse.

Overal genieten
Naast de bovenstaande Camps is er ook genoeg te doen in de Clubs zelf, zoals individuele en groepslessen in de sportschool en bovendien beschikt elke ROBINSON Club over een zwembad en sauna. De avond brengt ontspanning op de dansvloer van de NITE CLUB. Winters genieten bij ROBINSON betekent dat alle ski- en snowboardlessen en skipassen voor het hele skigebied bij de reissom zijn inbegrepen. Dit geeft tijdens de vakantie, maar ook voor vertrek al een ontspannen gevoel.
---