Indoor tractor pulling in ijsselhallen zwolle Kaartverkoop van start!

Zwolle, 31 oktober 2007 - Zaterdag 19 januari start het Tractor Pulling seizoen 2008 weer met de indoorwedstrijd in de Zwolse IJsselhallen. Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen weer genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull. Aanvang van de sessies is om 11.00 uur en om 18.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.
Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. U komt ogen en oren te kort en wanneer de van straalturbines voorziene machines van start gaan, waant u zich even op de startbaan van Schiphol! Voor het vijfde opeenvolgende jaar is Salland Olie hoofdsponsor van het evenement. Salland Olie is één van de voornaamste leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen aan bedrijven in Overijssel, Flevoland, Zuidoost Drenthe, de Veluwe en de Achterhoek.

Programma
Om 11.00 uur begint de éérste sessie, met daarin de 2,5 ton vrije klasse, de 950 kilo vrije klasse én de 4,5 ton vrije klasse. In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, zullen de Two Wheel Drives, de 3,5 ton vrije klasse en de 3,5 ton Alkyburner Superstock klasse acte de presence geven. Vele buitenlandse toppers zullen de Nederlandse top aanvullen om de kwaliteit van het programma te waarborgen.

Voor aanvang van de wedstrijd kan het publiek de machines uitgebreid van dichtbij bewonderen en een praatje maken met de rijders in het rennerskwartier. Het rennerskwartier is gratis toegankelijk en het bezoekende publiek is dan ook van harte uitgenodigd om een "pit-walk" te maken.

Kaartverkoop is begonnen!
Kijk voor meer informatie over het evenement en voor het bestellen van kaarten op: www.indoortractorpulling.nl. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Texaco Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle. Kaarten kosten voor volwassenen 25,00 voor de middagsessie en 27,50 voor de avondsessie. Kinderen t/m 14 jaar betalen 12,-- per sessie. Er worden géén reserveringskosten of verzendkosten berekend.
/////////////////////////////////////////////////////////EINDE PERSBERICHT///////////////////////////////////////////////////// Salland Olie Indoor Tractor Pulling
19 januari 2008
sessies om 11.00 en 18.00 uur
////////////////////////////////////////////////////