Ingezonden persbericht


Persbericht

20 december 2007

Fundraisingevenement Kids Spits

Free Your Mind Events organiseert op zaterdag 19 januari 2008 een spectaculair fundraisingevenement voor Kids Spits in Theater de Uitstek in Zwijndrecht.

Kids Spits is in 2005 ontstaan. Vanaf het begin af aan was het duidelijk, dat deze show aanslaat bij zowel kinderen als de ouders. Free Your Mind Events is tijdelijk in het leven geroepen door vier studenten van de opleiding Vrijetijdsmanagement van de Hogeschool Rotterdam om een fundraisingevenement voor Kids Spits te organiseren.

De jonge talenten van Kids Spits brengen in een energievolle, eigentijdse en professionele show op een laagdrempelige manier het Evangelie over door middel van rap, dans en zang. In deze interactieve show, brengen zij ook de normen en waarden naar voren die, volgens Kids Spits, centraal staan in het leven.

Het doel van dit fundraisingevenement is om minimaal E 7.000 in te zamelen om continuïteit te waarborgen voor Kids Spits, zodat zij voldoende financiële middelen hebben om de show te kunnen professionaliseren op het gebied van licht, geluid en performance. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Aannemingsbedrijf van der Burg en Autobedrijf Martin de Haan.

Van 19.00 uur tot 22.30 uur zullen er verschillende vormen van entertainment de revue passeren. Zo treden rapgroep "Hard" en dansgroep "B-ware" op. Daarnaast zal Wim Bevelander u vermaken met een optreden en er vindt een veiling plaats met unieke veilingstukken. Uiteraard treedt Kids Spits ook op. Zij laten de try-out voor de nieuwe show aan u zien. U kunt genieten van deze avond onder het genot van een hapje en een drankje. Wilt u meegenieten van dit spektakel?

Kids Spits
Free Your Mind Events
Zaterdag 19 januari 2008, 19.00 uur
E 10,-
Familievoorstelling 6+
Fundraisingevenement
www.kidsspits.nl

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Arpa Telimi, tel: 078-6194508 of publiciteit@uitstek.nl

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl


---- --