Ingezonden persbericht


Persbericht Lucas & Gea

Onlangs presenteerden Lucas en Gea hun nieuwe album onder de titel 'Lief en Leed'. Op het nieuwe album, wat alweer de 7e in de rij is, staat ook de nieuwe single van dit populaire duo onder de naam "Dat had ik nooit van jou verwacht". In totaal staan er 14 nieuwe liedjes van diverse bekende tekstschrijvers. Insiders vertellen nu al dat het nieuwe album van Lucas en Gea het beste is wat ze tot nog toe hebben gemaakt. Het album is overal goed ontvangen en de verkoop hiervan gaat boven verwachting.

2008 zal voor Lucas & Gea een mooi jaar worden.

Allereerst op Zaterdag 19 Januari 2008 zal eerder genoemde nieuwe single "Dat had ik nooit van jou verwacht" gepresenteerd gaan worden tijdens een groot feest in de Schutstal (www.schutstal.nl) te Vlagtwedde.

Ten tweede is daar de Theatertour.
De premiere in Stadskanaal komt eraan, en wel op 8 Februari 2008 Overige data van deze theatertour zijn te vinden op onze website www.lucasengea.nl

Halverwege 2008 ( vermoedelijk 21 Juni) komt er eindelijk een Best of... CD uit alsmede een DVD met daarop o.a. de Real Life soap en nooit eerder verschenen videoclips van het duo. Dit gaat een drieluik worden met 2 CD's en 1 DVD.

Country album voor Lucas & Gea ?

Mede door het countrynummer op de nieuwe CD, "Wolken voor de zon" en de leuke, positieve reacties over deze Nederlandstalige country zijn er serieuze plannen voor een Lucas & Gea Country album. Lucas & Gea hebben altijd reeële plannen gehad hiervoor en er word inmiddels naarstig gezocht naar de juiste opnamestudio hiervoor. Binnenkort meer info hierover.

Kortom : Lucas & Gea zijn volop in beweging.



Ingezonden persbericht