Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom, 19 januari 2008

BERGEN OP ZOOM, 19 januari 2008

Man aangehouden voor bekladden gevel café

BERGEN OP ZOOM: Een 27-jarige inwoner van Breda is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden voor het bekladden van de voorgevel van een café aan de Grote Markt. Een getuige had gezien dat de man met viltstift op de gevel schreef en besloot deze man aan te houden. De kort daarna gearriveerde politieagenten hebben de verdachte meegenomen naar het bureau. Tegen de man zal proces-verbaal op worden gemaakt.

Tweetal aangehouden na mishandeling

ROOSENDAAL: Surveillerende politieagenten tijdens het horecatoezicht zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag twee ruziënde mensen op de Markt. Over en weer vielen rake klappen waarna het tweetal werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Na verhoor kon het tweetal, een 24-jarige inwoonster van Middelburg en een 46-jarige inwoner van Roosendaal, met een bekeuring op zak weer naar huis.

Rustige horecanacht met een onrustig einde

ROOSENDAAL: Tijdens de horecanacht in het centrum van Roosendaal was de sfeer gemoedelijk. Er was veel publiek op de been wat zich goed gedroeg. Aan het einde van de nacht moest de politie er soms aan te pas komen. Twee personen zijn aangehouden voor het beledigen van een ambtenaar in functie. Twee voor mishandeling (zie bovenstaand persbericht) en 2 voor verstoren van de openbare orde. Allen zijn na verhoor en ontnuchtering weer heengezonden.

Keukenbrand

DINTELOORD: Een brand in een woning aan de Steenbergsestraat heeft zaterdagochtend de keuken in de as gelegd. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de keuken uitbrandde. De bewoners van het pand waren niet thuis. Niemand raakte gewond. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan, maar brandstichting wordt uitgesloten.

Auteur: Nicolette Bovenhorst