Ingezonden persbericht
***PERSBERICHT***

Amsterdam, 10 januari 2008

HET GEHEIM VAN KUNSTBENDE: DE NIEUWE AMBASSADEUR!

Kunstbende heeft naast ambassadeur en oud-winnaar, Brace, een gloednieuwe ambassadeur. Deze ambassadeur is ook bekend met dé wedstrijd voor jong creatief talent, want ook HIJ heeft ooit op het Kunstbende podium gestaan. Omdat het thema van 2008 'GEHEIM' is, houdt Kunstbende HEM ook geheim. Op 19 januari zal door heel Nederland gefluisterd worden, wie de nieuwe ambassadeur is..

Het is uiteraard iemand uit de 'Galerij der Groten', waar artiesten zoals: Claudia de Breij, Abdelkader Benali, Trijntje Oosterhuis, Howard Komproe, Krezip en Yes-R deel van uit maken.

De geheime ambassadeur zal op 19 januari 2008 op geheimzinnige wijze bekendgemaakt worden door ambassadeur Brace. Je kunt hem herkennen aan het Kunstbende logo, waarmee hij regelmatig te zien is op radio en tv. Houd het in de gaten! Tot 19 januari blijft de nieuwe ambassadeur 'Het Geheim van Kunstbende'...

Ambassadeurs Kunstbende: met rechts Brace, en links???

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent. Vanaf februari 2008 kunnen jongeren uit Nederland terecht op één van de 14 regionale voorrondes en meedoen aan de categorieën: Fashion, Film, Muziek, Taal, Dans, Theater, Alles mag, Expo en DJ. Deelname aan Kunstbende is gratis. Inschrijving is mogelijk op www.kunstbende.nl.

-einde persbericht-Ingezonden persbericht