Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Internationale dressuurbijeenkomst in Hongarije

07/01/2008

Aszár (Hun), 7 januari 2008
Op zaterdag 19 en zondag 20 januari wordt er in Aszár, Hongarije, een internationale bijeenkomst georganiseerd voor menners, menjuryleden en mensportfans met als hoofdthema `Dressuur- Hoe wil de jury het zien?' Het initiatief voor deze meeting ligt bij de Hongaar Vilmos Jámbor, de organisator van het CAI Aszár, dat op 45 minuten rijden van de grens Oostenrijk-Hongarije ligt.

De bijeenkomst wordt geleid door de internationale juryleden Diana Brownlie uit Groot Brittannië, Dr. Franz Vetter uit Duitsland en József Borka uit Hongarije. Tijdens de bijeenkomst worden de internationale dressuurproeven geanalyseerd. De thema's `Hoe bereik ik het beste dressuurresultaat', jurybeslissingen, voorbereiding op de Wereldkampioenschappen en andere internationale dressuuritems komen aan bod. Ook het onderwerp presentatie wordt besproken en er is een rijtuigbouwer en een tuigenmaker bij de discussie aanwezig.

Iedere aanwezige kan een video en een dressuurprotocol meebrengen die onder leiding van de experts geanalyseerd en besproken wordt.

Deelname kost 40 euro, inclusief drie warme maaltijden. U kunt zich opgeven via Hoefnet (info@hoefnet.nl) of rechtstreeks bij de organisatie via cai-a.kisber@freemail.hu of telefoonnummer +36 6205 836605.

a.kisber@freemail.hu

Volgens Dr. Vetter is dit perfect uitstrekken
©Rinaldo de Craen