TROS

Hilversum, 16-01-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFf
Uitzending zaterdag 19 januari
Radio 2 - 16.00 uur

TATJANA TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFf

Bij afwezigheid van Dani'l Dekker presenteert Suzanne Klemann zaterdag 19 januari het TROS MUZIEKCAFf. Zij ontvangt de volgende muzikale gasten:

TATJANA behoeft eigenlijk geen introductie. Dit Kroatisch-Nederlands model, zangeres en actrice nam in 1992 een Europees duet op met Gerard Joling, de popklassieker 'Can't Take My Eyes Off You'. En we kennen haar natuurlijk ook als Kees Flodder. Vanaf nu zingt ze in het Nederlands. Deze maand komt haar single uit 'Ik laat je gaan'.

ODYLE KINGSLY maakte muziek met jazzgrootheden als Dianne Reeves en Madeline Bell. In het najaar kwam haar debuutalbum uit: 'Soul of Gershwin', hierop vertolkt de zangeres stukken van Gershwin met onder andere het London Philharmonic Orchestra.

Pianist PETER BEETS won al op zeer jonge leeftijd de Pall Mall Swing Award. Inmiddels is hij de vaste pianist van het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw en bekend in binnen- en buitenland. Peter speelt in TROS MUZIEKCAFf drie nummers uit zijn show: 'Blues goes Latin' spelen.

Met şKOEL heeft Nederland er een eigenzinnige reggaeband bij. Koel zingt in het Nederlands en speelt dan wel reggae, maar is ook flink be*nvloed door hedendaagse pop en alternatieve rock. De eerste muzikale kennismaking van het publiek met Koel is de single Ă”Ik Voor JouĂ• die alleen te downloaden is.

TROS MUZIEKCAFf komt iedere zaterdag live vanuit StudiocafÂŽ De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl
TROS