Gemeente Vlaardingen


Award voor burgemeester Bruinsma

18 januari 2008

Wie waren in het afgelopen jaar de meest invloedrijke personen in het Rijnmondgebied? Die vraag stelde zakenmagazine Rijnmond Bussiness aan 600 van haar leden. Als resultaat worden op woensdag 16 januari de influential awards uitgereikt. De award voor maatschappelijke betrokkenheid gaat dit jaar naar T.P.J. Bruinsma, burgemeester van Vlaardingen.

Burgemeester Bruinsma heeft afgelopen jaar onder andere meegewerkt aan de totstandkoming van de Blue Peter Foundation. Deze organisatie streeft naar goed drinkwater en goede sanitaire voorzieningen voor iedereen. De heer Bruinsma heeft zich ingezet om andere burgemeesters in Nederland enthousiast te maken voor dit initiatief.

De influential awards worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Een jury selecteert de winnaars uit de top 40 van mensen die volgens de lezers van Rijnmond Bussiness het meerst invloedrijk zijn. Er is een prijs voor degene die op nummer 1 staat en verder zijn er speciale prijzen voor mensen die zich ingezet hebben op het gebied van innovatief ondernemen, maatschappelijke betrokkenheid en cultuur of sport. De Awards worden direct na de officiële opening van het netwerkevenement Peoples Business uitgereikt op woensdag 16 januari aanstaande in het WTC. De uitreiking begint om ongeveer 20.00 uur.