Lijst Smolders Tilburg
Postbus 1037
5004BA Tilburg
www.lijstsmolders.nl

Korte LST boycot eindigt en was zeer effectief.
Korte effectieve LST boycot eindigt
Effectieve LST boycot eindigt

De boycot was mede bedoeld als een signaal om de burgers ook tussentijds na te laten denken over de onverantwoorde geldverspilling en het wanbeleid in de Tilburgse politiek. Wij hopen dan ook dat veel Tilburgers voor de zoveelste keer niet op basis van loze beloftes en leugens net voor de verkiezingen van 2010, weer verkeerde keuzes gaan maken. De boycot was uiteraard ook een signaal aan de Tilburgse politiek om daadwerkelijk aan de vele excessen van geldverspilling en wanbeleid een halt toe te roepen! Op basis van argumenten en inhoud zijn met name de PvdA en Groen Links niet te overtuigen, zelfs als je aantoont dat 1+1 gewoon 2 is. Door deze boycot belooft het CDA gelukkig nu eindelijk beterschap en is het Ja Knikken beu!! Dus het signaal van de LST in de vorm van een boycot heeft zeker gewerkt, net zoals al het andere monnikenwerk dat de Lijst Smolders heeft verricht waarbij toch veel bereikt is en schoorvoetend de andere partijen volgen. Sinds de Lijst Smolders de Tilburgers vertegenwoordigt in de Raad, is er veel boven water gekomen en zijn de belastingbetalers daarvan eindelijk eens eerlijk op de hoogte gebracht. Dit gebeurde voorheen zelden maar door de LST kunnen de belastingbetalers van Tilburg nu ook een betere en eerlijke afweging maken in 2010, bij hun keuze in het stemhokje. Ook is het van belang dat de helft van de Tilburgers niet meer hun stembiljet weggooien, wat overigens wel te begrijpen was, maar zij moeten nu toch echt daadwerkelijk mee gaan stemmen.

Het zegt veel over de Tilburgse politiek dat al vanaf de eerste dag dat de Lijst Smolders de Tilburgse bevolking vertegenwoordigt er in het stadhuis grote paniek heerst. Een aantal partijen die Smolders toen pas persoonlijk leerden kennen, hadden al snel door dat er heel goed is samen te werken met de Lijst Smolders en hebben dat ook gedaan. Het begon met het onterecht uitkeren van wachtgeld, machtsmisbruik in de commissie stiekem, kunst onder in een parkeergarage voor 6000.000euro, etc. waarbij achteraf steeds bleek dat de LST redelijk was geweest en het bij het rechte eind had. Door de boycot is ook duidelijk geworden dat de PvdA steeds verder verstrikt raakt in haar eigen leugens en onkunde en uit machteloosheid en wanhoop nu grijpt naar een in het verleden effectief gebleken methode door zelfs de werkwijze van Smolders te vergelijken met de film die Wilders nu aan het maken is. Deze demoniserende leugen en nog veel meer vuilspuiterij werden onlangs in een openbare nieuwjaarstoespraak uitgesproken, waar Smolders tot tweemaal toe voor was uitgenodigd. Nu 2 jaar later werken de meeste partijen goed samen met de Lijst Smolders en proberen wij uit alle macht de excessen van het wanbeleid en de geldverspilling een halt toe te roepen!! Het ware gezicht van de PvdA is ontmaskerd en al hun leugens, loze beloftes en zwartmakerij, daar zullen vele Tilburgers in 2010 hopelijk niet weer in gaan trappen. Tilburg moet weer fatsoenlijk, eerlijk en vakkundig bestuurd gaan worden en dat blijkt onmogelijk te zijn met de PvdA die ook nog eens meer dan twee keer zo groot zijn dan gemiddeld alle andere partijen. Het is te hopen dat het CDA haar woord houdt bij het Adje-theater en de huisvesting van verslaafde hoertjes pal naast de basisschool. Ze waren immers het Ja knikken naar de PvdA beu, wat toch weer een beetje hoop geeft voor de toekomst van onze stad en haar twee dorpen.

Beroepsleugenaars

Dan even de inhoud van de PvdA. Hun fractieleider verdedigt het Adje-theater door op tv te zeggen dat Adje zich zorgen maakt om Tilburg en Tilburg op de kaart wil gaan zetten en besluit vervolgens op basis van een simpel idee binnen 1 week 7,5 miljoen aan hem te willen gaan besteden zonder bankgarantie's, zonder een ondernemingsplan; een idee waarbij Adje zichzelf alvast een salaris van 100.000euro heeft toebedacht, daarbovenop geven ze Adje elk jaar ook nog eens 50.000euro om hem nog verder op het paard te helpen. Verder zetten ze een draaiend huis neer, ze huisvesten drugsverslaafde hoeren pal naast een basisschool en kinderopvang, schaffen belachelijke sfeerverlichting aan voor 220.000euro, verkopen een prachtige golfbaan voor 1 euro aan vrienden, hebben jarenlang toegestaan dat er onterecht wachtgeld werd uitgekeerd, de stempel vertrouwelijkheid hebben ze vaak misbruikt in de commissie stiekem, het Presidium. Dit alles en nog veel meer wordt door met name de PvdA over ons uitgestrooid en uiteraard betaald door de burgers betaald. Maar vervolgens gaat de PvdA lopen roepen dat anderen geen inhoud hebben!! Dat is de wereld op zijn kop en een ingestudeerde leugen als one liner die niet echt meer werkt omdat de mensen al vanaf 2002 meer aan het nadenken zijn. Daarnaast neemt de PvdA op stalinistische wijze het de VVD en de SP kwalijk dat zij wel goed samenwerken met de LST. Nu zullen ze ondertussen ook wel boos zijn op het CDA die onlangs hebben beloofd zich niet meer te laten misbruiken door de PvdA en sinds kort ook zijn gaan samenwerken met de LST zoals vele andere partijen in Tilburg al deden. Als wanhoopsdaad wil de PvdA nu Smolders beschadigen met vergelijkingen zoals dat in 2002 ook bij Fortuyn is gebeurd en dat nog wel tijdens een nieuwjaarsreceptie, dat is echt bizar. Door dit gedrag en de leugens moet het onderhand iedereen toch wel duidelijk zijn wat voor soort club die PvdA werkelijk is? Dus lieve mensen denk a.u.b. in 2010 nog eens na wat er 4 jaar lang in de Tilburgse politiek is gebeurd en niet alleen een paar weken voor de verkiezingen, maar zeker ook vele jaren en decennia daarvoor!!

Als één schaap (LST) over de dam is volgt de rest;
* Vertrouwelijk overleg in Presidium; VVD, LST, SP, D66 allemaal weg
* Na frauduleus handelen met wachtgelden de verordening geldelijke voorzieningen na 2 jaar strijd van de LST pas aangepast
* Raadslid Verstraeten van de VVD, in het dagelijks leven registeraccountant, stapt op met dezelfde inhoudelijke argumenten al waarvoor de LST al 4 weken van tevoren een tijdelijke effectieve boycot had aangekondigd.


---- --