CU2 & The Artist Advice schrijven modellenwedstrijd uit


De zoektocht naar professioneel modellentalent

AMSTERDAM, 20071228 -- Op 28 december 2008 is officieel het startschot gegeven voor CU2 Next Topmodel. De zoektocht naar professioneel modellentalent is uitgeschreven door het enige adviesbureau voor artiesten en Mediapartner CU2.

In de wedstrijd CU2 Next Topmodel wordt op zoek gegaan naar modellentalent dat (inter)nationaal de markt op wil. Het is voor het eerst dat CU2 een modellenwedstrijd organiseert, dat overigens volledig geproduceerd zal worden voor het internationale Fashion 360 Television.
De finale die op 19 januari 2008 wordt gehouden in de Odeon zal worden gepresenteerd door Jennifer Delano. De winnares zal een managementcontract ontvangen van The Artist Advice en de cover van Artist Magazine. Zowel jong als oud talent kan zijn CU2 profiel aanmelden op: topmodel.cu2.nl


Over CU2
Profielensite CU2 bestaat sinds april 2000. De site richt zich op Nederlandstalige gebruikers. Bezoekers maken een profiel aan waarin zij zichzelf presenteren aan de hand van tekst en foto's om zo met elkaar in contact te komen. CU2 heeft een half miljoen geregistreerde gebruikers en is daarmee een van de grootste jongerensites van Nederland. CU2 is onderdeel van newrulez, dochter van de ilse media groep.

Over The Artist Advice
Het enige adviesbureau voor artiesten adviseer artiesten in de breedste zin van het woord. De missie van The Artist Advice is artiesten vanuit hun eigen kracht aan het werk te helpen en te houden.