Graafschap TV


Moeder Teresa, een overzicht van het jaar 2007
Zondag 20 januari om 20:20 uur op Graafschap TV

Moeder Teresa, een stichting die in de jaren 70 is opgericht om mensen in Oostbloklanden te helpen met het opbouwen van een beter bestaan. In het jaar 2007 werd veel aandacht besteed aan Roemenië. In dit land verwezenlijkte de stichting al tientallen projecten. Ook Graafschap TV besteedde aandacht aan het gebeuren, en zendt een documentaire uit van de gebeurtenissen in het jaar 2007.

TV-Uitzending
Op zondag 20 januari 2008 zendt Graafschap TV vanaf 20:20 uur de documentaire uit, met ondermeer opnamen die tijdens de laatste reis in Roemenië zijn gemaakt.

Moeder Teresa Stichting
Tijdens de laatste reis van 27 oktober t/m 1 november 2007 zijn diverse opnamen gemaakt. Op deze beelden is duidelijk te zien wat de Moeder Teresa Stichting allemaal doet en betekent voor het armere deel van de wereldbevolking. Onder andere is te zien, hoe in Siniob nieuw gebouwde huisjes worden opgeleverd en overgedragen aan de nieuwe bewoners.

Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Aalten
Berkelland
Bronckhorst
Brummen
Doesburg
Doetinchem
Lochem
Oost-Gelre
Rijnwaarden
Oude IJsselstreek
Montferland
Winterswijk
Zevenaar
Zutphen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv