Graafschap TV


PERSBERICHT

Samenvatting uitwedstrijd De Graafschap
Samenvatting Sparta Rotterdam - De Graafschap op Graafschap TV

Zondag 20 januari 2008 speelt De Graafschap uit tegen Sparta Rotterdam. Graafschap TV zendt een dag later, op maandag 21 januari een samenvatting van deze wedstrijd uit. Afgelopen woensdag verloor De Graafschap met 1-2 thuis in stadion De Vijverberg van AZ.

Samenvatting op Graafschap TV
Graafschap TV zendt een uitgebreide samenvatting uit van de wedstrijd Sparta Rotterdam - De Graafschap op maandag 21 januari vanaf 20:10 uur. In deze samenvatting komen alle hoogtepunten van de wedstrijd aan bod. Tevens zullen de spelers, evenals de trainer aan het woord komen gedurende een kort interview.

Sparta Rotterdam - De Graafschap
De statistisch gezien slechtere tegenstanders uit Rotterdam staan op dit moment met 12 punten op een 17e plaats. De laatste keer dat de Rotterdamse club tegen De Graafschap speelde, was op 19 oktober 2007, toen verloren de Rotterdammers met 0 - 4 van De Graafschap in stadion De Vijverberg.

Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Aalten
Berkelland
Bronckhorst
Brummen
Doesburg
Doetinchem
Lochem
Oost-Gelre
Rijnwaarden
Oude IJsselstreek
Montferland
Winterswijk
Zevenaar
Zutphen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv


-----------------------
datum
onderwerp
bijlage
informatie bij

vrijdag 18 januari 2008
Samenvatting uitwedstrijd De Graafschap
Geen
Mario Huntink


---- --