Ingezonden persbericht


Nieuwsflits

Fietsen voor het goede doel
Tijdens de Salland verzekeringen Holterberg Classic

Zondag 20 januari a.s. vindt voor de zevende keer de Salland verzekeringen Holterberg Classic plaats. Honderden fietsers doen mee aan de ATB-toertocht over de Holterberg, waarvan de gehele opbrengst gaat naar Stichting 'Doe een Wens'.

Naast de individuele deelnemers aan de tocht zullen 20 bedrijventeams onder begeleiding van toptriatleet Rob Barel en andere sportlegendes de Sallandse Heuvelrug doorkruisen. Rob Barel: "Ik verleen graag mijn medewerking aan deze tocht omdat je naast sportief bezig zijn, wat je eigen gezondheid ten goede komt, tegelijkertijd zieke kinderen een hart onder de riem kunt steken."

Individuele rijders

Individuele rijders starten tussen 09.00 en 11.00 uur vanaf het tenniscomplex van Tennisclub Holten. Er kan gekozen worden voor routes van 30, 50 of zelfs 85 km. Het dragen van een helm is verplicht. Inschrijven kan via www.holterbergclassic.nl en op de dag zelf bij de start. Het inschrijfgeld voor de individuele deelnemers is E10,-- en komt geheel ten goede aan Stichting 'Doe een Wens'.

EINDE BERICHT

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

PR-functionaris Holterberg Classic
Jos van den Born, Banninksweg 11, 7442 KA Nijverdal tel. 0548-612494 / 0654337645
josvdborn@hotmail.com of josvandenborn@zinin.com
www.holterbergclassic.nl