Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Muzikale Play-In

8 januari 2008

Op zondag 20 januari organiseren Jeugdorkest Jong Excelsior en harmonieorkest Groot Excelsior een muzikale Play-In. Deze play-in vindt plaats in de Brede School 't Koggeschip.

Onder leiding van de dirigenten van beide orkesten, zal muziek worden ingestudeerd. Deze muziekstukken worden dan 's middags, tijdens een openbaar concert, uitgevoerd. Iedereen die een muzikaal niveau heeft op minimaal "A-diploma-niveau" kan aan deze gezellig dag meedoen. Er wordt muziek uitgezocht, dat voor iedereen haalbaar is om te spelen, maar ook voor iedereen een uitdaging is. Natuurlijk doen veel leden van Jong en Groot Excelsior mee aan deze play-in. Maar ook bewoners koggeschip.jpg (66 Kb) van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer (en heel Amsterdam-West), die een instrument bespelen, zijn van harte welkom. Bespeelt u zelf, of één van uw kinderen, een harmonisch blaasinstrument of slagwerk, dan hopen wij dat u deel gaat nemen aan deze gezellige muzikale dag. Kom eens kijken hoe het is om mee te spelen in een groot harmonisch orkest.

Vanaf 10:30 bent u welkom in `t Koggeschip", op het Abraham Kuyperplein 2. De repetitie begint om 11.00 uur. De ingestudeerde werken worden vanaf 15.15 uitgevoerd. Natuurlijk kunt u ook alleen dit afsluitende concert bijwonen. Het is erg indrukwekkend om een orkest, dat bestaat uit zo'n 80 muzikanten, te zien en horen. Iedereen is bij dit concert van harte welkom en we hopen dat op deze zondagmiddag veel buurtbewoners komen luisteren. De middag wordt afgesloten met een gezellige nieuwjaarsborrel.

Inschrijven kunt u via onze internetsite: www.jongexcelsior.nl. Voor de muzikanten zijn er tevens lunchmogelijkheden beschikbaar. Reageer