Politie Zeeland


---


O-129-2008 Eenzijdig ongeval onder invloed, Goes
Zondagochtend rond 09.15 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Goes een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed over de A58 komende uit de richting van Goes.
Toen hij in de rechterberm raakte corrigeerde hij naar links waardoor de auto in de slip raakte en een hectometerpaaltje en een Anwb-bord (Heinkenszand) omver reed.

De man bleef ongedeerd; zijn auto raakte totaal vernield.

Uit ademanalyse bleek dat de 19-jarige automobilist bijna 1,5 maal teveel had gedronken.Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 4 uur.


Z-130-2008 Rijden onder invloed, Hulst

in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur is een 22-jarige automobiliste uit Stekene (B) aan de Trumanlaan in Hulst gecontroleerd op het rijden onder invloed.

uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 1,8 maal teveel had gedronken. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs werd ingevorderd.


O-131-2008 Aanhouding in Goes

In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.25 uur heeft politie Zeeland, aan de Oostwal in goes, een 19-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden.

De man had kort daarvoor over een personenauto die aan de Oostwal geparkeerd stond heen gelopen.

De motorkap, het dak en de spoiler van de auto raakten hierdoor beschadigd. Het totale schadebedrag is onbekend. Tegen de 19-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.


W-132-2008 Aanhoudingen wegens vernieling, Koudekerke
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.50 uur zijn, aan de Middelburgsestraat in Koudkerke, drie jongens aangehouden.
De drie jongens (van 13 jaar uit de gemeente Middelburg, 15 jaar uit Middelburg en 15 jaar uit Vlissingen) zijn door de bewoners van een woning aan de Middelburgsestraat aangehouden nadat ze vernielingen pleegden in hun tuin.

Er werd een stenen brievenbus vernield en er werd geprobeerd een stenen beeld van zijn voetstuk te gooien.

Op het politiebureau bleek dat de twee 15-jarige jongens jongens niets vernield hadden. Tegen de 13-jarige jongen is proces-verbaal opgemaakt.


Z-133-2008 Diefstal uit woning, Terneuzen

Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een inbraak in een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen, die tussen vrijdagavond 20.00 uur en zondagmiddag 16.00 uur plaatsvond.

Uit de woning zijn computerapparatuur en beeldapparatuur met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.

Er is een raam vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

Politie Zeeland