Benefietevenement `Kunst voor Dieren'


Studenten organiseren benefietevenement `Kunst voor Dieren' ten bate van de dierenambulance Rotterdam e.o

ROTTERDAM, 20080103 -- Studenten van leerwerkbedrijf NEWb onderdeel van Hogeschool INHOLLAND Rotterdam organiseren op 20 januari 2008 het benefietevenement `Kunst voor Dieren'. Dit is om geld in te zamelen voor de dierenambulance Rotterdam en omstreken. Het benefietevenement bestaat uit een kunsttentoonstelling / veiling met professionele kunstenaars en amateur kunstenaars. Het zal plaats vinden in het `Zalmhuis' Schaardijk 396 te Rotterdam.

"Kunst voor Dieren" wordt georganiseerd omdat de dierenambulance een instelling is die niet gesubsidieerd wordt door de gemeente of overheid . Men is afhankelijk van giften alsmede van donateurs. Helaas zijn deze aan het reduceren. Om meer structurele sponsors te werven en geld in te zamelen wordt `'Kunst voor Dieren" georganiseerd.

Kunst voor Dieren vindt plaats in De Grand Salle van het Zalmhuis in Rotterdam
Dit is de grootse zaal van het Zalmhuis. In deze zaal kunnen 200 tot maximaal 250 persoon (inclusief kunstenaars en medewerkers).

"Kunst voor Dieren" is op zoek naar ambitieuze en talentvolle kunstenaars die graag hun werk tentoonstellen en veilen voor een goed doel. Eén of meerdere stukken mogen die dag getoond en geveild worden. Een gedeelte van de opbrengst van het kunstwerk zal naar de dierenambulance Rotterdam eo gaan.

Kunst voor Dieren begint om 10.45 uur en duurt tot 17.30 uur.
Heeft u interesse of heeft u nog vragen. Mail dan naar: kunstvoordieren@hotmail.com

Noot voor de reactie: U bent van harte welkom aanwezig te zijn. Neemt u svp contact met ons op voor pers-toegangskaarten.
Contact gegevens:
Devi Meesters
Telefoon: 06 - 26745892 / E- mail: 428548@student.inholland.nl

Dick Carlier