Gemeente Tilburg

8 januari 2008

Horeca Reeshofpark
informatie avond op 21 januari 2008
In wijk Reeshof is al lange tijd behoefte aan meer horeca. Initiatiefnemer, de heer J.P. van der Meijs, wil in het Reeshofpark een horecavoorziening realiseren. Het Tilburgse architectenbureau Boogers & Van de Ven heeft in opdracht van de initiatiefnemer een voorlopig ontwerp gemaakt.

Positief ontvangen
De initiatiefnemer en de architect hebben het ontwerp op 17 december 2007 aan de horeca adviescommissie gepresenteerd. Dit is een klankbordgroep uit de Reeshof, die het gemeentebestuur adviseert over de horecavoorziening in het Reeshofpark. Deze adviescommissie was positief over het voorlopig ontwerp. Ook de welstandscommissie heeft met waardering kennis genomen van het veelbelovende concept. Het integreert mooi in de parkomgeving en past bij de stijl van de andere gebouwen aan het park.

Informatieavond
Op maandag 21 januari om 19.30 uur wil de initiatiefnemer het voorlopig ontwerp voor deze horecavoorziening presenteren aan de bewoners van wijk Reeshof . De architect zal dan het ontwerp toelichten en u kunt de maquette bekijken. De heer van der Meijs, de architecten en de gemeente nodigen u uit hierbij aanwezig te zijn.

U bent van harte welkom
Wanneer: Maandag 21 januari
Hoe laat: 19.30 uur
Waar:
in wijkcentrum Heijhoef, zaal Havanna

Meer informatie
Als u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Angelique van Dijk, projectleider vastgoedontwikkeling. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 542 86 28 of per mail angelique.van.dijk@tilburg.nl.